mizerd, umyj i sprawdź dokładnie skąd cieknie to będziesz wiedział , ja u siebie nic przy tym nie robiłem
[O1] Miska olejowa - zamiennik (montaz czujnika temp oleju)
Zwiń
X
-
[O1] Miska olejowa - zamiennik (montaz czujnika temp oleju)
witam
jakie sa wasze doswiadczenia z aftermarketowymi miskami olejowymi ? na allegro mozna kupic takie juz za 100 zl ? nadaja sie one do montazu czy lepiej szukac orginalu ?
problem jest taki ze jakis baran zniszczyl gwint w misce i teraz jest zalozony inny korek spustowy o niestandartowym gwincie, uszczelnione to jakos jest
chce zalozyc czujnik temp do zegaro vdo, mialem zamiar uzyc czujnika w bagnecie ale tego juz nieprodukuja - tak powiedziala mi pani u dystrybutora vdo-siemens drabpol.pl
wiec plan jest taki aby zakupic nowa miske.
chyba ze macie jakis inny pomysl ??
pozdrawiam
-
-
Witam. Jeśli chodzi o miskę to pamiętam że ktoś na forum pisał , że lepsza oryginalna nawet spawana - niż zamiennik . Z tego co wiem , czujnik temp oleju (o to Ci chodzi ?) montowany w korku spustowym - specjalnie dorabianym z mosiądzu - montowali a wcześniej zbierali zgłoszenia na grupowe zamówienie - koledzy z Leonclubu . Poczytaj u nich na forum .Maro
Komentarz
-
-
Re: Miska olejowa - zamiennik (montaz czujnika temp oleju)
Zamieszczone przez cieplakproblem jest taki ze jakis baran zniszczyl gwint w misce i teraz jest zalozony inny korek spustowy o niestandartowym gwincie, uszczelnione to jakos jest
Komentarz
-
Komentarz