dzis na wawelskiej puscila mnie biala octavka 2 na pieknych ogromnych alusach tylko nie wiem czy klubowa.. jechala za mna az do zachodniego i nie doczekalem sie wyprzedzenia.. w razie czego pozdrawiam
Poproś ich o książkę serwisową. Jeśkli auto było serwisowane u nich niech pokażą Ci historię naprawa w kompie ASO jeśli w innym serwisie zadzwoń tam lub podjedz żeby zweryfikowac proawdziwośc danych z ksiązki.
Ale moje podejrzenia budzie inny kolor ramki ( w sptosunku do reszty deski rozdzielczej) wokół przełacznika świateł, ale moze to tylko pierdułka.
. Mam jeszcze do kupienia Forda Mondeo 2002 r. 2.0 TDCi, 115 KM kombi wersja Ghia, przebieg 96 tyś książka serwisowa, auto sprowadzone z Włoch, sprzedawca raczej pewny, bo to mój powiedzmy dobry znajony, wyjdzie mnie ono 27 tyś, co byście na moim miejscu wybrali, jestem jeszcze zdecydowany kase dołożyć, ale jakoś mi się wydają fordy bardziej awaryjne, tzn mechanik na serwisie forda mówił że wtryski to prawdziwa loteria, tak samo jak koło dwumasowe. Bardziej jestem za octavia ale, finansowo lepiej wypada jednak ford. Proszę o opinie, może ktoś miał podobny dylemat.

- bo tak mówią na to Mondeo. Daj sobie z tym spokój. Auto rdzewieje na potęgę i są z nim wieczne problemy :? Coś bliżej na ten temat może Ci powiedzieć jeden z kolegów z Lublina który miał takie Mondeo i pozbył się go po tym jak dołożył do niego parę tyś zł i ... kupił Octavię

, jeżeli patrzyć na te chwile cenowo, to mondeo jest bardziej korzystne. Jest 2002 rok, 96 tyś km, Ghia - wszystko działa. Z tego co patrzyłem na opinie w internecie i pytałem się znajomego w serwisie forda - jedni przejeżdżają 200 tyś lub więcej a inni mają problemy dużo wcześniej, zależy od modelu. W każdej marce tak jest, chociaż o 1.9 TDI 90 KM (VW, Skoda, Audi, Seat)raczej dobrze ludzie mówią.
Komentarz