Czy Jeśli zatankujemy ropę do pełna i zjeździmy ją do ostatniej kropelki to coś sie stanie ? (słyszałem ze układ paliwowy może się zapowietrzyć ?) :shock:
Purchawa - to ile na pusty bak paliwa wchodzi? Bo ja kiedys przejechałem ze strachem ok 90 km po zapaleniu rezerwy, a weszło mi tylko 45 litrow do I odbicia
piotrek_os, to jeszcze miałeś sporą rezerwę, mi udaje się po pierwszym odbiciu nalac 5-6 literków czyli na 100 km powinno starczyć :wink: Purchawa jak odpalałeś po zatankowaniu: "kiełtałeś" aż pompa zaleje filtr paliwa czy sam zalałeś filtr żeby szybciej silnik załapał paliwko???
a nie jest tak że w przypadku VP może/musi się układ paliwowy zapowietrzyć gdy zabraknie paliwa?
bo ZTCW to w PD to zgaśnie ale bez dodatkowych konsekwencji?
Lokus55, nic się nie stanie, :szeroki_usmiech
mnie się też przytrafiło a że miałem 5l w bagażniku zalałem do baku i po kilkunastokrotnym kręceniu rozrusznikiem załapał bez zalewania filtra.... :lol:
Powiem Wam ze jestescie magicy - jak mozna dopuscic zeby w baku nie bylo na tyle paliwa zeby spokojnie dojechac do dystrybutora - dla Purchawy szczególne peany :P
President Johnny II ASC + President Florida _,.-*'`'*-.,_Dark side on the Octavia_,.-*'`'*-.,_
Powiem Wam ze jestescie magicy - jak mozna dopuscic zeby w baku nie bylo na tyle paliwa zeby spokojnie dojechac do dystrybutora - dla Purchawy szczególne peany :P
wiesz
Zamieszczone przez Purchawa
Wszystko przez zle dziajalacy wskaznik paliwa... :evil:
a poza tym np mała pomyłka przy zjeździe na autostradzie i 50km w plecy bez możliwości powrotu i np stacji...
Komentarz