Wieczorem postaram sie dac na szybszy serwer te pliki, ale po posluchaniu pierwszego to takie dziwne wrazenie mam jakby ta skrzynia nie byla pewna czy wbic wyzszy bieg i je tak dziwnie dociaga przy koncu
nowy i odbior O2 :-)
Zwiń
X
-
Autko raczej dotarte mniej więcej, mam w tej chwili 1750 km na liczniku.
Co do pierwszego filmiku, to było mokro jak ruszałem i się ASR produkował, chyba stąd ten efekt że skrzynia nie była pewna co zrobić. Ale mimo wszystko mogłem trzymać aparat w prawym ręku podczas filmowania 8)Spider
---------------
Octavia II Elegance, 1.9 TDI (BKC) DSG + ESP + Xenon, Czerń Magiczna, chip tuning 140hp/300nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylale chwali pięta :twisted: ale rzeczywiście ma czym się chwalić :lol:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
No i jak się podobały filmiki? Przepraszam za jakość i za nie za szybkie łącze, ale takie mam i tyle, a filmowałem prawą ręką lewą kierując, no i nie chaciałem mieć jakiegoś dzwona, więc robiłem co mogłem.
Mam nadzieję że to daje jakieś pojęcie jak pracuje DSG.Spider
---------------
Octavia II Elegance, 1.9 TDI (BKC) DSG + ESP + Xenon, Czerń Magiczna, chip tuning 140hp/300nm
Komentarz
-
-
Jak uda mi sie dociagnac to dam to na szybszy serwer, zeby kazdy mogl sobie to ogladnac jak chce :wink:
[ Dodano: 18-05-2005, 17:44 ]
No i przerobilem je na avi troche mniej zajmuja wiec szybciej pojda, ale ciagle brakuje mi jeszcze dwoch ..96 i ..97
[ Dodano: 18-05-2005, 17:58 ]
Przez jakis czas tu beda 8)
Komentarz
-
Komentarz