Zamieszczone przez kowal 2002
[O2] 02 Clasic czy Suzuki SX4
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
[O2] 02 Clasic czy Suzuki SX4
Proszę o pomoc mam dylemat czy kupić w salonie skodęOktavie 02 z silnikiem 1,4 Clasic, czy Suzuki Sx4. Ceny są identyczne, skoda ma ładniejszą karoserię ale słabszy silnik i tochę słabe wyposażenie w standarcie. Proszę o opinię użytkowników.
-
-
-
zkwiat1, zagadaj do djczas on umie czarować z cenami i jest wiarygodnym człowiekiem
Ja bym stawiał na Octavię mimo wszystko , komfort, przestrzen
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
Maya82, dlatego skierowałem go do Staszka , napewno za tą cenę lepszy silnik wyrwie
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
zkwiat1, przeginasz z tym silnikiem 1.4 80KM w OII i wersji Classic, jeżeli chcesz już benzynę to 1.6 102KM i w wersji Mint.
A jaka wersja suzuki SX4 wzięta jest do porównania ?Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
Komentarz
-
QBA, zgadza sie synu, trza brac suzuke - najlepiej z napedem 4x4 - moze nasz broker Stach ma tez dojscie do Suzuki? :diabelski_usmiechnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
taki jeden Stach :diabelski_usmiechZamieszczone przez zkwiat1A kto to jest djczas?nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
-
-
duzym bagaznikiem i .....
i w sumie niczym wiecej (w wersji o ktorej piszesz)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz
-
Komentarz
-
Suzuki Sx4 Sedan ma pojemność bagażnika 515 l, ale czy to takie ważne? Silnik w Suzuki to M16A zWT 4 rzedowy 16 zaworów.
[ Dodano: Wto 26 Lut, 08 21:56 ]
Jest to wersja z 2007.
Komentarz
-
-
:diabelski_usmiechZamieszczone przez djczasmorzesz
QBA Suzuki będzie gorzej sprzedać później niż Octavię po pierwsze , po drugie ilość miejsca w środku to kolejny plus dla Octavi, dlatego zaproponowałem Staszka bo może się okazać że z konfiguracji djczasa wyjdzie że za te same pieniądze weźmie 1.6 czy inny mocniejszy motor.Nie bajerami się żyje tylko komforem :diabelski_usmiechByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
-
Komentarz
-
Komentarz
k
Komentarz