Zamieszczone przez brudnyhary
Zakup Skody w salonie w Niemczech
Zwiń
X
-
Zakup Skody w salonie w Niemczech
witam
czy ktoś się orientuje czy jeśli kupię skodzinkę i sąsiadów zza Odry to czy naprawy gwarancyjne w okresie gwarancji oczywiście można robić w Polsce ?
Nie wiem jeszcze na ile to prawda jadę to sprawdzić osobiści, ale kumpel kupił ostatnio VW w Polsce i pojechał za miedzę a tam w salonie okazało się że to co kupił u nas tam jest w tej samej cenie i z lepszym wyposażeniem.
Pytanko więc czy to prawda - może ktoś już zbadał temat.
I jeszcze jak sprawa z assistance na terenie Polski - też obejmuje .
PozdrawiamOCTAVIA I 61000 km
-
-
Zamieszczone przez soltysNie wiem jeszcze na ile to prawda jadę to sprawdzić osobiści, ale kumpel kupił ostatnio VW w Polsce i pojechał za miedzę a tam w salonie okazało się że to co kupił u nas tam jest w tej samej cenie i z lepszym wyposażeniem.
Skody są raczej u nas tanie. Sprawdź na jakiejś stronie brokerów aut, może ktoś podrzuci adres. Gwarancja powinna być uznawana.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kjediMileniusz- gwarancja JEST uznawana. Sam z takiego wariantu skorzystałem.
Poza tym przy nowym aucie dochodzą takie rzeczy jak assistance Skody - to chyba nie jest transferowalne, no i ubezpieczenie za 2 tysiące. Trzeba to dobrze policzyć, bo wynikowo można wyjść z podobną ceną, a przy tym trochę trzeba się nagimnastykować.
Ja tak jak pisałem - Skody bym za granicą nie kupował, ale np. w Audi różnica jest kolosalna.
Pozdro.
Komentarz
-
-
tak właśnie i dlatego do firmy nie kazałem brać nic z zamiedzy, lepiej prywatnie można sie dogadać co do wartości na fakturze (ale bez przesady auto za 24.000 a na kwocie 1 euro)
niedalko ma salon skody w Niemczech podjadę i sam ocenię czy faktycznie to wyposażenie jest lepsze
bo generalnie to oto mi chodziło
co do kosztów to jak ktoś chce brać ayto w leasing to jeszcze doliczają ok 500 zł za zrobienie kontraktu.OCTAVIA I 61000 km
Komentarz
-
Komentarz