Zamieszczone przez satoot
maxi dot znikł czarne pole
Zwiń
X
-
z powietrza się nie wzięły kamyczki tylko gdzieś leżały, czasami wystarczy jak przejedzie jeden zestaw z dostawą na budowę drogi, albo naprawią asfalt metodą smoła plus żwirek i będziesz miał oponę. satoot, masz rację, odnośnie Energy przecież też mam założone fabryczne. Nie widziałem kamyczków, ale przy wymianie może będe widział więcej.Tagi: Brak
-
-
pomóżcie koledzy co to może być skoda superb 1.9 tdi 130km zgasł maxi dot nie ma go co to może być raz mi się to zobilo ale po chwili wróciło i było ok teraz zowu i nic byłem w polmocie podłączyli pod komputer i nic nie wykryli
pzdr lukiCzy może być inaczej!!!!! a jednak
RIDER ----- limited edition
-
-
Maxi dota mozna w opcjach wylaczyc wiec moze to zrobiles przez przypadek chodzac po menu. Nie wiem jak w Superbie dokladnie ale w O2 wchodzi sie do menu MaxiDota przytrzymujac dlugo dowolny z przyciskow ktorymi zmieniasz wskazania komputera (NIE resetem !)Zamieszczone przez luki bDokładniej byś mi wytłumaczył co znaczy wejdź w opcje i czy są różne opcje komputera ??A4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
Komentarz