AdamB, zauwazylem ze jest okrojona...ze nie ma zenonow i climatronica, ze kola sa 16 ale mimo wszystko cena zagina....przeciez motorownia jest BNM
Fakt, w tym ogłoszeniu po raz pierwszy się spotykam z okrojoną wersją Ambiente z silnikiem 2.0TDI 170KM. Warto jeżeli ktoś jest ciekawy taką wersją po drążyć temat.
W Skodzie cena Ambiente wyjściowa to 82 tyś dla 2.0TDI 140KM.
Dzięki za rzetelne wypowiedzi, widziałam oferty brokerów i właśnie szukałem haczyków.
Nie ukrywam że wasze wypowiedzi naświetliły mi trochę ten temat.
Rozglądam się jeszcze za autami demo, ale one niestety są sprzedawane na innych zasadach, a mianowicie jako sam. używane, czyli z kolei nie mają w cenie ubezp. i nie podlegają kredytowaniu 50/50 przez VWPolska. Na razie kalkuluję i się rozglądam, nawet za używkami max 2 lata.
Na razie salon w Gdańsku wycenił mi auto O2 Ambiente kombi + kilka dupereli na 80 tyś.
AUTOMATY SPRZEDAJĄCE
NIEZALEŻNY OPERATOR W TRÓJMIEŚCIE www.kawomat.eu
Maicroft, najtańszy RS jest w Szwajcari sam sprawdzałem na gotowo pałna wersja w TDI combi 170 KM wynosi 90000+/- 2.000,- w zależności od wielkosci kół...... Tylko ile wyniesie cło?????
[ Dodano: Czw 27 Mar, 08 17:02 ] ginter, ups.... cena troche mało atrakcyjna...... przeslij specyfikacje a Ci to wycenie lepiej :P
lucasrally, Clo 10%, a z tego co sie dowiedzialem, jak auto jest wyprodukowane w UE to clo wynosi 0%. Takie info podaja ludzie sprowadzajacy uzywane auta ze Szwajcarii.
otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
gachul
czarniutka dwulitrowka combi elegance...była...jest... dwa litry brąz mocca combi platinum
chcialbym kupic nowa O, najlepiej 1,9 TDI i w wersji Elegance .
z tego co widze na wikarpodchale.pl cenia taka ok 65 tys .(cena ponoc zawiera juz wat, akcyze ect) do zaplaty rejestracja, karta pojazdu i recycling .
w polskim salonie autoryzowanym taka kosztuje 82 tys.
noon,
10 tys wynegocjujesz jako rabacik w salonie a te 7 tysi co Ci zostanie wydasz na ubezpieczenie + oponki zimowe tak z grubsza co do wyposażenia to hmm jak już jest było napisane jest różne w różnych krajach:
W zasadzie bardzo podobna wersja za wyjątkiem braku spryskiwaczy, kurtyn powietrznych, 16" kół i to daje Ci około 3 tyś dopłaty jeżeli to chcesz mieć. Weź pod uwagę jak loru,
pisał ubezpieczenie w promocyjnej cenie 2tyś zł i rabat który wynegocjujesz.
noon, jak chcesz to podam ci cenę według wikar podhale ile ma kosztować rs w standardzie wyposażeniowym polskim coś około 120 tys
co do kupna samochodu przez auto brokera który sprowadza auta to możesz mieć problem z gwarancją to też trzeba sibie poczytać dokładnie bo w każdym kraju gwarancja inne rzeczy obejmuje
przeczytalem wczesniejsze kowersacje i zgadzam sie ,ze moga byc problemy z gwarancja , ale wypowiadali sie ludzie , ze kupowali gdzies w czechach i naprawiali u nas bez problemu . nikt nie napisal , ze mu czegos nie chcieli naprawic . wiec temat gwarancji chyba jest wyjasniony . oczywiscie przy powaznym problemie maga stawiac opory, jak pisze Djczas , jednak o takowych w tym co tu przeczytalem nikt nie pisal.
za RS'a dziekuje nie stac mnie
ubezpieczenie czy tak czy tak trzeba zaplacic wiec to chyba ie robi roznicy. opoy tez trzeba kupic
a kase i tak z kredytu mam tylko hipotecznego . :szeroki_usmiech
rozumiem , ze Panowie sprzedajecie.
moge liczyc a jakas oferte na PW ??
ewent . kontakt do kolegow sprzedajacych.
[ Dodano: Wto 13 Maj, 08 23:14 ]
Zamieszczone przez loru
noon,
Zamieszczone przez djczas
o do elegance 1.9tdi to można mieć go już od 76tys z alarmem
dobierz do tego xenony i/lub ESP i ciesz się przyjemnością z jazdy tym autkiem a tą różnice to jakiś drobny kredyt w banku.
miale kupic uzywke za 20-30 tys . ( jakakolwiek ) potem nowke fokusa lub cos kolo za 50 pare . teraz zrobilo sie z tego 70 . wiec nie sadze aby dodatkowa kasa zostala zaakceptowaa przez lepsza polowe . he he .
noon, bo to sie mówi lepszej połówce w ten sposób np: kochanie jest auto za 87 tys które spełnia wszystkie nasze kryteria co ty na to
odp chyba cie ....
a ty na to ale kochanie popatrz udało mi sie zejśc z ceny do 76 to naprawdę okazja
odp muszę się zastanowić
ty idziesz do sklepu po jakieś kwiatki przychodzisz i mówisz może zastanowimy się razem przy romantycznej kolacji na mieście
miale kupic uzywke za 20-30 tys . ( jakakolwiek ) potem nowke fokusa lub cos kolo za 50 pare . teraz zrobilo sie z tego 70 . wiec nie sadze aby dodatkowa kasa zostala zaakceptowaa przez lepsza polowe . he he .
Mój budżet też się tak zaczynał a skończył na tym co napisał djczas,
Zamieszczone przez djczas
elegance 1.9tdi to można mieć go już od 76tys z alarmem
można zataić tą informacje :diabelski_usmiech albo uświadomić pokazując cenę z konfiguratora na stronie skody, dasz rade
Komentarz