Zakup Octavi

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lukas81
    Ambiente
    S_OCP Member
    • 2007
    • 232

Zamieszczone przez Maicroft
    Skoda w wersji podono Celebrity czy jakoś tak, szyberdach, klima, kseony, przebieg 130 kKM, serwisowana przez wiekszość czasu w ASO, potem w serwisach nieautoryzowanych, z ksiązka serwisową.....ale to wszystko do weryfikacji, będę w tygodniu z nią w ASO Skody, i zapewne podjadę do Marka, aby sie jeszcze upewnić. klapa robiona po rdzy przez ASO, lakierowane drzwi kierowcy (podobno koło od innego auta sie urwało i pośliznęło po karoserii, drobne ryski i otarcia świadczące o użytkowaniu w mieście. rok produkcji 2004, cena 36000 po negocjacjach, niżej nie da rady już.
    moje pytanie czy cena wydaje sie wam rozsądna? czy szukać tańszej?
    Takie auta jak opisujesz chodzą na poziomie 42 - 45 tys. Nic nie napisałeś o przebiegu, ale jeżeli ktoś sprzedaje Celebrity ASZ z 2004 za 36 tys - to jest zajebiście podejrzana sprawa...
    Były:
    Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
    Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
    Jest:
    Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km

Komentarz

• Janinho
      Rider
      S_OCP Member
      • 2008
      • 390
      • Octavia II (1Z3)
      • BKD 2.0 TDI 140 KM

Zamieszczone przez phrix
      zagazowanie silnika 1.6 w Octavi odbiera cala frajde z jazdy... ale może sie nie znam
      faktycznie się nie znasz chodzi tak jak na benie a czasami nawet lepiej
      >>>Moja Octavka<<<

Komentarz

• johnnyb
        Classic
        S_OCP Member
        • 2008
        • 6

Zamieszczone przez Lukas81
        [
        Takie auta jak opisujesz chodzą na poziomie 42 - 45 tys. Nic nie napisałeś o przebiegu, ale jeżeli ktoś sprzedaje Celebrity ASZ z 2004 za 36 tys - to jest zajebiście podejrzana sprawa...
        o przebiegu napisałem, 130 tyś km :-D, autko sprzedawane z powodu odbioru nowej BMW, koleś chciał 40kKM, 36 kKM, dają mu w komisie za nią w którym będzie brał to BMW, auto zarejestrowane na firmę, było brane w Leasingu, zostało właśnie spłacone i koleś zmienia na nowe, wiec albo ja mu dam za nie trochę więcej jak 36, albo zostawia w komisie, widać po autku drobne ślady użytkowania, czyli jakies ryski na lakierze, otarcia parkingowe, koles ma dwoje dzieci malych wiec i wśrodku trobny syf, jak przyjechałem autko w ogóle nie odpicowane, koles opowiedział historie auta, spokojnie dal się przejechać, powiedział żebym sobie wybrał serwis jaki chce do którego podjedziemy i możemy sprawdzić auto, koleś nic nie ukrywa, przynajmniej tak twierdzi wszystko wymieniane, robione zgodnie z książka serwisową,
        powiedział mi że potrzebuje gotówki na nowe auto, dla żony, poza tym mamy wspólnych znajomych

Komentarz

Pracuję...