Ziomal, nie poczęsci tylko już przy dwóch przejazdach na dłuższe trasy lub odcinek A4 kraków katowice tam i z powrotem
Alternatywny podłokietnik
Zwiń
X
-
Alternatywny podłokietnik
Zamówiłem sobie podłokietnik. Jest firma co robi je na zamówienie pod konkretny model auta. Powiem szczerze ze wykonanie i wygląd jest super nawet się pokuszę o stwierdzenie ze jest znacznie lepszy niż oryginał. ! Koszt podłokietnika 185zł + przesyłka 15zł.OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
-
-
no widzisznigdzie nie było .. szukałem i szukałem .. uniwersalne były za 100zł ale nie chciałem takiego wolałem coś na wzór oryginala dopasowany. no i znalazłem
Juz zamontowałem spoko jestem bardzo zadowolony
k
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
sorki sorki .. ze tak długo .... mało kiedy zaglądam do działu tuning ..
A więc foty zrobie jutro .. i zapodam ...OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
:szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Re: Alternatywny podłokietnik
Zamieszczone przez neck99Powiem szczerze ze wykonanie i wygląd jest super nawet się pokuszę o stwierdzenie ze jest znacznie lepszy niż oryginał. !
Możesz powiedzieć, czy ten podłokietnik ma taką stopniową regulację kąta ustawienia jak oryginał - bo to imho to bardzo ważna i najczęściej wykorzystywana funkcja podłokietnika.
A tak pozatym jestem ciekawy czy nie będzie trzeszczał tak jak oryginał. Bo jeśli nie, to to już będzie podstawowa zaleta mówiąca, żeby kupić ten "Twój"Jarek "Vinci"
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
Witam,
ja również założyłem jakiś rok temu ten podłokietnik i jestem zadowolony(jakość i cena), choć troche obawiałem się o wytrzymałość mocowania (cztery wkręty w tunel) , ale skoro mój 2 letni synek po nim skacze :roll: i wytrzymuje to wszystko jest ok.
Jak pamiętam kolory były do wyboru , więc jasny też powinni zrobić.
Pozdro.
Komentarz
-
-
Witajcie,
W sobotę odbieram z salonu swoją wymarzoną Oktę i z powodu wydanej olbrzymiej (jak na moje możliwości) kasy, z konieczności musiałem rezygnować z wyposażenia go w elementy które akurat bardzo chciałbym mieć. Jednym z nich jest oczywiście podłokietnik.
W związku z tym, że nie mam jeszcze samochodu pytanko: czy tunel w miejscu przykręcania podłokietnika jest z metalu czy z plastiku?
Może by ktoś zamieścił jakiś mały manual jego montowania? :roll:Pozdrawiam, Dezet
Komentarz
-
-
Może by ktoś zamieścił jakiś mały manual jego montowania?przykładasz i wkręcasz 4 srubki
5min. roboty. Popatrz na moje foty tam jest dokładnie opstrykane gdzie sie przykręca.
Co do kolorów (bo ktoś pytał) są też jasnek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Qulek..... (O1) jest plastik ale sie ładnie trzyma .. wczoraj zamonotwaliśmy z tatą i jest oka.. wiadomo że jak sie połozysz na podłokietniku to to czy jest metal czy plastik nic ci nie da bo i tak sie złamie ..Była: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Moja to Octavia w pierwszej wersji. A pytanie czy trzeba się gdzieś przewiercać przez metal (np. od tunelu)? Czy wystarczy przykręcić do plastiku blachowkrętami?k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez QulekMój syn ok. 20 kgByła: O1 + B6, Turbo ARL, SMIC by Ali soft virus by Zoltar. Jest www.terracan.pl i Croma JTD
Komentarz
-
-
Twój Tata siedzi na podłokietniku. ?k
Komentarz
-
Komentarz