ale pytanie czy będą jakieś inne opcje dostępne czy tylko to co mam teraz i powiedzcie mi czy jest sens zakładania maxi dotu
na pewno "od razu" bedziesz miał kontrole krancówek w drzwiach - na wyświetlaczu po otwarciu drzwi one się też otworzą, a jeśli krańcówka uwalona to nie
sens jest zawsze - chociażby żeby autko "odmłodzić"
ja do Fabii I (comfort) 2002 wkładałem i działa :szeroki_usmiech
Witam. Mam Octe z maja 2002 po FL wersja Ambiente. I mam pytanko jak wygląda to dokładanie Maxi Dota i czy u mnie by to podeszło . Czy chodzi o wymianę samego ekranu miedzy zegarami czy może chodzi o wymianę całych wskaźników . Jak to wygląda ogólnie cała operacja.I najważniejsze jeśli to można to zrobić to gdzie .Pozdrawiam
[ Dodano: Pon 04 Kwi, 11 20:01 ]
Wychodzi jakieś 1000 zeta za zegary. Trochę dużo ale z tego co zrozumiałem to w opisie jest napisane że bez problemu pasuje do aut z MFA.
Decyzje co do zakupu już podjąłem i jestem na tak. Tylko muszę fundusze ogarnąć bo jeszcze kilka inwestycji w auto mnie czeka.
Co do wskazówek to najwyżej przerzucę ze swojej starej szafy czerwone.
Co do wskazówek to najwyżej przerzucę ze swojej starej szafy czerwone.
...do tego bedziesz musial przelutowac djody do podswietlania wskazowek, ja bym kupil zwyklego maxi dota z diesla lub benzyny przezucic twoje tarcze i dac go magikowi od licznikow zeby go przeskalowal.
Hmmm... no cóż w takim razie trzeba przemyśleć jedną i drugą opcję. Ewentualnie można zostać przy zakupie tych które wrzuciłem w linku i olać przerabianie wskazówek.
mam O2 FL i do siebie chciałem założyć maxi dota,
co powinienem kupić?
czy wymiana jest skomplikowana?
czy któryś z kolegów mógłby mi przy tym pomóc?
rozumiem że coś tam będzie trzeba przeprogramować..... :roll:
To i ja się wtrącę do tematu Przeczytałem poprzednie wiadomości ale jednak wole się upewnić... mam octavie I z 2001 roku i jedyny komputer mam pod obrotomierzem, czy jeżeli zmienię zegary na duży fis maxi dot to wszystko będzie współgrało?
Komentarz