Z tego co wiem to fotele z Passata CC też pasują. Rozstaw otworów mocujących, taki sam jak w O2
Fotele, ale z wozu innej marki ...
Zwiń
X
-
namo
Komentarz
-
namo
Komentarz
-
Zamieszczone przez namoo ile nie bardzo
te fotele sa z audika- o ile przód wymaga jedynie małej przeróbki szyn oraz całej kabelkologii (a w przypadku sterowania elektrycznego innych modułów i przeróbek sterownia grzanymi dupkami) o tyle tył nie pasuje - zwłaszca jesli to taki jak ze zdjęcia- od sedana
niestety to nie skoda i tylna kanapa jest różna w sedanie i kombi :wink:
[ Dodano: Sro 19 Lut, 14 00:15 ]
Zamieszczone przez namoTapicer da sobie radęprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
namo
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyte fotele sa z audika
To jest set z O3.
Ja montowałem u siebie fotel z O3RS to i ten można zamontować as it is. Bez przeróbek.
Wtyczki z tego co kojarze do grzanych siedzisk są te same, elektryka - nie wiem, bo RSy jej nie mają - ale to szczegół.
Co do tapicerki tyłu, to wiadomo przecie, że musi przełożyć gąbki i skóry na stelaże od O2 - ale tu jest szkopuł, o dziury są w totalnie innych miejscach i jebania jest więcej, niż z jednooosbowym odśnieżaniem dachu na makro czy innym CH.Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Zawisza_CzarnyCześć, mam pytanie czy fotele z O3 (przód + tył) podejdą do O1 PNP? Czy jednak kierować się uwagami z poprzednich postów i szukać foteli: golf 4, toledo/leon. Ew z O2?MOCY PRZYBYWAJ
Komentarz
-
-
odgrzeje trochę kotleta
Wiem że wymiana foteli w naszych O1 na fotele z tych dwóch bliźniaczych samochodów jest dość popularne. Mam kilka pytań:
1 -> fotele które namierzyłem maja poduszki powietrzne (czy instalacja od nich jest taka sama jak w O1?)
2 -> fotele które namierzyłem są elektryczne jak to podłączyć w O1? (maja również pamięć ustawień)
2 -> fotele które namierzyłem są podgrzewane te co teraz mam w O1 również czy instalacja będzie pasowała do tych z leona\toledo?
Komentarz
-
Komentarz