GLX i LX to wersje wyposażeniowe przed faceliftingiem . Wersje 100km ma na klapie napisane 1.6 i(i czerwone chyba !) A te 75 to ma samo 1.6 i . Poprawcie jak coś
Fotele, ale z wozu innej marki ...
Zwiń
X
-
Fotele, ale z wozu innej marki ...
chodzi mi po glowie koncepcja wymiany foteli w mojej Octavii
na 1 miejsce trafiły fotele z Seata Leona Cupra, na 2 z Golfa R32 lub GTi
no i teraz "kłeszczyn" - czy Ktoś już montował w Octavi I fotele z wozu innej marki ??
na jakie problemy - poza samym mocowaniem zwrócic uwagę ??With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
-
-
Re: Fotele, ale z wozu innej marki ...
Zamieszczone przez Nexus6chodzi mi po glowie koncepcja wymiany foteli w mojej Octavii
no i teraz "kłeszczyn" - czy Ktoś już montował w Octavi I fotele z wozu innej marki ??
na jakie problemy - poza samym mocowaniem zwrócic uwagę ??
IMHO to z tego samego typoszeregu (Golf/Leon/itd) powinny pasować :roll: Seat :?: VW :?: też mi inna marka :lol: :zlosnik:Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
na razie coś takiego bym oblookał :diabelski_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6na razie coś takiego bym oblookał :diabelski_usmiech
Dodatkowo fajnie ze podgrzewane ,jak mi tego w zime brakuje........
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SamiecZamieszczone przez Nexus6na razie coś takiego bym oblookał :diabelski_usmiech
Dodatkowo fajnie ze podgrzewane ,jak mi tego w zime brakuje........
ważniejsze dla mnie jest wyprofilowanie przednich foteli (od orginałów to mnie ledźwia bolą)
sprzedawca twierdzi, że przednie fotele mają poduszki boczne
więc coraz bardziej mi sie widzi ten zestaw :diabelski_usmiech
ten zestaw byłby "prawie" rewelacyjny, gdby nie ta cena :evil:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Re: Fotele, ale z wozu innej marki ...
Zamieszczone przez Nexus6chodzi mi po glowie koncepcja wymiany foteli w mojej Octavii
na jakie problemy - poza samym mocowaniem zwrócic uwagę ??
W linku ktory podales troche dziwi mnie to ze te fotele Recaro sa jakies takie hmm malo sportowe, oparcie nie wygladaja na zbyt wyprofilowane a siedzisko to w ogole do d. Jakies takie krotkie i bez regulacji dlugosci... eeee...Pozdrawiam
perfex
Octavia HTP
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Nexus6no to kolejny "kłaszczyn" - gdzie pojechać z fotelami na zmianę obicia ??
linki i namiary mile widziane :diabelski_usmiech k
JAVA CAR DESIGN jest liderem rynku personalizacji i stylizacji wnętrz z ponad 20-letnim doświadczeniem.
najbardziej profi za profi cene
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez wasylJA również kiedyś przed zmianą mojego wnętrza łaziłem za fotelami od Leona Sport i znalazłem !! gość był z Bielska B. Wszystko pięknie łądnie pasuje przynajmniej na oko !! tylko cena mi nie odpowiadała 1400zł za 2x fotel. Wolałem L&K.... :lol:
dlatego znalazłem Recaro
aha, fotele z wozów innych marek, zbudowanych w oparciu o płytę podłogową Golfa IV,
pasuja na zasadzie Plug&Play (przód i tył) :szeroki_usmiech k
jedyny problem to wtyczki airbagów bocznych (różne dla każdej z marek koncernu VAG) :twisted:With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
Komentarz