Z tego co widze ten problem wystepuje O1 po lifcie. Czy w O1 przed lftem też sie komuś tak stało. Tak mi sie wydaję że ta listwa jest nie dopracowana. 8)
przyciemnianie szyb i co z tym fantem zrobic?
Zwiń
X
-
przyciemnianie szyb i co z tym fantem zrobic?
koles przyciemnil mi szyby i mowi ze tak musi byc. Mowie o tym ze pod katem widac szpare jak na zdejciach a jak sie siedzi z tylu jest ok. Owy koles ktory juz 15 lat okleja szyby powiedzial ze skody tak maja ze musi byc min 3mm odstepu od gumy zeby folia odparowala. pisze to co mi powiedzial ja w to troszke nie wierze ale chce sie Was zapytac bo napewni ktos sciemnial szybki :-) ps. jak cos to nie odpuszcze i beda robic na nowoOII - 1.9TDI AMBIENTE - Black Magic
-
-
Zamieszczone przez czarnaoctaviaMowie o tym ze pod katem widac szpare jak na zdejciach a jak sie siedzi z tylu jest ok.
Zamieszczone przez czarnaoctavia3mm odstepu od gumy zeby folia odparowala.
Wtedy jak się pokażą jakieś pęcherzyki powietrza koleś powinien to usunąć i jeszcze raz dokłądnie docisnąć folię ...
Przynajmniej taką procedurę obserwuję w Białymstoku.
MOIM skromnym zdaniem szczelina jest za duża :evil:Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...
Komentarz
-
-
zdecydowanie za duża... błąd w sztuce... :nono
Zamieszczone przez zurcioI tak pewnie musisz podjechać do niego za kilka dni na dociskanie.
Wtedy jak się pokażą jakieś pęcherzyki powietrza koleś powinien to usunąć i jeszcze raz dokłądnie docisnąć folię
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez czarnaoctaviaze musi byc min 3mm odstepu od gumy
Komentarz
-
-
ja przyciemniałem wszystkie szyby tydzień temu. Szyby były oczywiście wyjmowane. I nigdzie nie ma się do czego przyczepić robota profiOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
kawał łachmaniarza z tego człowieka a nie fachowiec w oklejaniu szyb.mam wszystkie szyby oklejone i jedynie można to zauważyć jak opuścisz szyby bo tam jest ok.0,2mm miejsca gdzie nie ma folii.na pozostałych powierzchniach nie mam żadnej szpary.
Upieraj się aby ten gość położył jeszcze raz folię na szyby -nie może być takiej szpary.Silnik BFQ + sekwencja KME
CB President Johnny II ASC+President HAWAII
Kenwood KDC-BT92SD
Hertz HSK 165
Hertz DBX 250
KICX Kap 45
KICKER ZX 200.2
Kable - Dietz, Caliber
Kondzio 1F
wygłuszenie drzwi
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez fernandoZamieszczone przez ufojak wyjmował szybki i tak to zjeb...to musiał nie źle być napranyOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
czarnaoctavia, może poprostu niechcący za dużo przyciał i nie chciał już na nowo zrywać..myślałem, że Ci to nie będzie przeszkadzaćOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz