tak sobie mysle ze mozesz tak to rozwiazac jak ten koles,chyba podobny zderzak
NEODESIGN Octavia - poszukiwany samochód!
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Arektak sobie mysle ze mozesz tak to rozwiazac jak ten koles,chyba podobny zderzak
Pozdrawiam,
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez BaPitNie wiecie, jak wygląda sprawa takich małych tablic - od czasu do czasu je widuję, ale ta opcja jest chyba niezbyt legalna...
Widzialem juz kilka takich naklejanych i wygladaly jak ori miniaturka i z hologramem, tak wiec chyba mozna takie wyrobic."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Purchawa, niestety z tego co mi wiadomo to w przepisach masz okreslona wielkosc tablic i po telefonie do zaprzyjaznionej pani w wydziale komunikacji dowiedzialem sie ze nie ma mniejszych tabliczek (tylko dwa rozmiary prostokat i kwadrat) dla samochodow te male tabliczki robi 3m z tego co wiem (chyba ze pogciagniecie octe pod jednoslad to wtedy mozna miec jedna mala tablice ale to chyba nierealne)SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
Komentarz
-
-
Maicroft, naprawde nie wiem mysle ze po prostu na to przymykaja oko (to moje przypuszczenia) padlo pytanie wiec wykonalem telefon by sie dowiedziec czy jest taka mozliwosc a znam rozmowczynie bardzo dlugo (jak byly kolejki w wydziale to zalatwialem przerejestrowywanie w srody ktore sa wolne od interesantow) i jakby bylo to mozliwe to by mi powiedziala ale oki zadzwonilem jeszcze raz i poprosilem by poszukala czy nie ma jakiegos ustempstwa i powiedziala ze do wieczorka da mi odpowiedzSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howard7ale oki zadzwonilem jeszcze raz i poprosilem by poszukala czy nie ma jakiegos ustempstwa i powiedziala ze do wieczorka da mi odpowiedz
Pozdrawiam!
Bartekbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
no przez tablice "amerykanska" kumpel stracil dowod z tego co mi wi wiadomo to ludzie sami sobie zmniejszaja tablice a dla tablic prostokatnych jedynym slusznym (dla wydziału komunikacji) rozmiarem jest 52x11 cm.
pozatym panowie nie jestem specem od tych spraw ale zadzwonilem i przekazuje tylko informacje ktore otrzymalemSZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez howard7po telefonie do zaprzyjaznionej pani w wydziale komunikacji dowiedzialem sie ze nie ma mniejszych tabliczek (tylko dwa rozmiary prostokat i kwadrat)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
MisiekWAW, wymiary to z tego co pamietam 26x22 cm (wiec to tez delikatny prostokat) a z uzyskaniem to bardzo prosto przed dostaniem numerow prosisz o zestaw z tablica kwadratowa (jak do malucha) i dostajesz bez problemu (przynajmniej w pruszkowie)SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mammothzawwsze kwestie rejestracji mozna rozwiazac tak...
FOTKA ZDERZAKA NEO
Komentarz
-
-
Łuki
Bartek zakładaj coś takiego i nie pękaj.
Jeżdze już z taką tablicą ponad pół roku i nie miałem problemów.
Ori wożę w bagażniku i jak coś to mam "koło ratunkowe" :wink:
Kontrolowała mnie policja: jedni nie widzieli a na innych dobra gadka zawsze działa.
Uważam jedynie na rondach w okolicy Marszałkowskiej i Nowego Ś. bo tamci "Panowie" nie są zbyt uprzejmi.
Pozdro dla New Port :wink:
Komentarz
-
Zamieszczone przez NEODESIGNkilka fotek z niemiec (jeszcze bez progów)
Pozdrawiam,
Bartek
PS Dotarł mój ostatni mail ?? Miałem kilka pytań, ale odpowiedź jeszcze do mnie nie dotarła ops:była mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
Komentarz