ali7, pokaz efety.
malowanie zacisków hamulcowych...
Zwiń
X
-
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

-
Komentarz
-
Jarzma od Ciebie sa juz pomalowane :szeroki_usmiechZamieszczone przez misiek^wroali7, pokaz efety.
Natomiast zaciski pomaluje idąc na łatwiznę jak wszyscy
@200KM
Komentarz
-
Jaki kolorek proponujecie w bialej octavce?? Mysle nad takim jasnym zielonym jak w RS. co wy na to??
Komentarz
-
Mały78, zobacz u Mike WRC jak to wyglada... ma zielony foliateca.... ja mam na przodzie zielony hammerite (jak znaczek skody)sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
Mały78, zielony albo pomarancz

Komentarz
-
Znalazłem chwile i podpinam zdjecia. Na jednym wypiaskowane i podwieszone w kabinie do malowania, na kolejnych efekt koncowyZamieszczone przez ali7Jarzma od Ciebie sa juz pomalowane :szeroki_usmiechZamieszczone przez misiek^wroali7, pokaz efety.
Natomiast zaciski pomaluje idąc na łatwiznę jak wszyscy
@200KM
Komentarz
-
-
Zajebiscie wyszlo, az sam mysle czy swojej na kolkach na 3-4 dni nie postawic :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
Mały78, a gdzie ty w RSie masz zielony na zaciskach :?: :!:
zielony był w "1" w Rsieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
jest Hamerite w kolorze niebieski? bo taki mi się zamarzył.
a jest głupie pytanie http://www.hammerite.pl/products/p7.html[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
daneczek76, jest.
Ok namierzylem firme, ktora mi to polakieruje - podziekowania dla Sev'a - http://www.gabor.pl
Teraz szukam kogos kto je wypiaskuje. Insza inszosc, czy takie firmy zabezpieczaja gwinty itd przed lakierowaniem?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR

Komentarz
-
misiek^wro, spox znalazłem
a jak się ma czy jest możliwość innym kolorem troszkę rozjaśnienia koloru i jak to jest w praniu.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
daneczek76, mozna sprobowac pewnie kupic ten ciemny granat + bialy
tylko oba maty, albo oba mlotki itd
chociaz sa takie pgimenty do malowania scian, moze tym ?

Komentarz
-
pokombinuje jak skład będzie podobny to pomyśle jak to zrobić no i trochę czasu trzeba.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
hotrain,jakiś lepszy pikczers w galerii twojego auta by się przydał tego zacisku jak można plissss.
no chyba że gdzieś umknęło mi.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
hotrain, z góry THX mam obawy czy to widoczny ten kolorek czy nie będzie się zlewał.
PZDR DANIEL.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
piotrek_gdy a gdzie ja napisalem ze RS 1 czy 2?? Raczej nigdzie wiec sie nie czepiaj kolego inni juz poradzili ze bedzie fajnie wygladal zielony i kazdy wie o co chodzi
Tylko poczekam na zjazd do Polski i sie za to wezme
Komentarz
-
-
hotrain, pieknie wyszlo hm moze podjade do Ciebie i zrobisz tak i u mnie....nie oczywiście to żart .... a tak na poważnie to zazdroszczę wam wszystkim co macie czas i troche zaciecia do takich prac...ja niestety tak nie potrafię...
Komentarz
-
likoss, ja nie mam czasu się zajmować takimi rzeczami - primo, po drugie mam dwie lewe ręce więc bez zapłacenia komuś kto się na tym zna się nie obejdzie. Pierwszy lepszy lakiernik Ci tak pomaluje.
Komentarz
-
o prosze to ja tez jestem taki teoretycznie sie znam jakos a w praktyce hm... ale masz ladnie
Komentarz
-
ehh przez was zaczynam sie zastanawiac nad demontowaniem kol i zabawa w malowanie :P a ja z natury leniwy czlowiek wole jedna pobrudzic sie niż zaplacic :P hehe :P a pytanie techniczne bo czytalem ze 2 warstwa po 24 h a po ilu mozna kolo zakladac i ruszyc (tak by syfu nie polapać)
Komentarz

Komentarz