dziurawienie nadkola

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• Martinez
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez danielpoz
    dziura minimalnie mniejsza od kratki-logiczne zreszta :wink:

Zostaw komentarz:

• misiekwaw
    odpowiedział(a)
    o ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansu
    napewno :?: będę musiał w takim razie dokładnie się temu przyjrzeć zanim zamówię te bajerki :roll:

Zostaw komentarz:

• danielpoz
    Guest replied
    dziura minimalnie mniejsza od kratki-logiczne zreszta :wink:

Zostaw komentarz:

• Martinez
    odpowiedział(a)
    Podoba mnie siem ten patent . Czy za kratką jest wycięta wielka dziura czy jakieś paski?

Zostaw komentarz:

• danielpoz
    Guest replied
    Zamieszczone przez MisiekWAW
    tak wyglada moja
    [url=http] []
    powiedzmy, ze skuteczność naszej wersji powinna byc wyraźnie wyższa - zrobię fotexy to sam ocenisz :wink:
    ale powiedz mi inna rzecz. Widzę, że maszy te bajerki Miloteca w zderzaku, powiedz czy te otwory wypadają za intercoolerem :?:
    o ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansu

Zostaw komentarz:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Ja dałem za kratkę taką 10 zyli w sklepiku ze spłuczkami, plus roboty na około 1,5 godziny bez odkręcania koła, z wyjęciem nadkola. No i uszczelnienie silikonem.
    Ale latem działa, to ważne!

Zostaw komentarz:

• misiekwaw
    odpowiedział(a)
    tak wyglada moja
    Obrazek Obrazek
    powiedzmy, ze skuteczność naszej wersji powinna byc wyraźnie wyższa - zrobię fotexy to sam ocenisz :wink:
    ale powiedz mi inna rzecz. Widzę, że maszy te bajerki Miloteca w zderzaku, powiedz czy te otwory wypadają za intercoolerem :?:

Zostaw komentarz:

• danielpoz
    Guest replied
    tak wyglada moja

Zostaw komentarz:

• leff
    odpowiedział(a)
    Re: dziurawienie nadkola

Zamieszczone przez arci9
    Zamieszczone przez leff
    idac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
    Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?

Jakąś fotkę może...)
    lepsze chlodzenie intercoolera, jak bede mial fotexy to wrzuce.

Zostaw komentarz:

• arci9
    odpowiedział(a)
    Re: dziurawienie nadkola

Zamieszczone przez leff
    idac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
    Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?

Jakąś fotkę może...)

Zostaw komentarz:

• leff
    odpowiedział(a)
    dziurawienie nadkola

Zostaw komentarz:

• MichalK
    rozpoczął temat dziurawienie nadkola

dziurawienie nadkola

El-tec robi customowe.
Pracuję...