Podoba mnie siem ten patent . Czy za kratką jest wycięta wielka dziura czy jakieś paski?
Zostaw komentarz:
Guest replied
Zamieszczone przez MisiekWAW
Zamieszczone przez danielpoz
tak wyglada moja
[url=http] []
powiedzmy, ze skuteczność naszej wersji powinna byc wyraźnie wyższa - zrobię fotexy to sam ocenisz :wink:
ale powiedz mi inna rzecz. Widzę, że maszy te bajerki Miloteca w zderzaku, powiedz czy te otwory wypadają za intercoolerem :?:
o ile dobrze sobie przypominam to miedzy zderzakiem a inter. jest jaks przeslona lub cos w tym rodzaju wiec wlot jest tylko do lansu
Zostaw komentarz:
Guest replied
Ja dałem za kratkę taką 10 zyli w sklepiku ze spłuczkami, plus roboty na około 1,5 godziny bez odkręcania koła, z wyjęciem nadkola. No i uszczelnienie silikonem.
Ale latem działa, to ważne!
powiedzmy, ze skuteczność naszej wersji powinna byc wyraźnie wyższa - zrobię fotexy to sam ocenisz :wink:
ale powiedz mi inna rzecz. Widzę, że maszy te bajerki Miloteca w zderzaku, powiedz czy te otwory wypadają za intercoolerem :?:
idac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?
Jakąś fotkę może...)
lepsze chlodzenie intercoolera, jak bede mial fotexy to wrzuce.
idac za rada MiskaWaw udalem sie na przerobienie nadkola przy intercoolerze do firmu Auto Kajtek na ul. Konewki 9. Dla mnie miodzio, zrobione jakby wyszlo z fabryki, szczerze polecam tym bardziej, ze i koszt (80PLN) nie jest duzy.
Rozumiem , że więcej powietzra zimnego w ten sposób będzie....?
Zostaw komentarz: