nie każdy 22latek ma auto za 66 tyś i może to go kosztowało, troche więcej jak ciebie. O to chodzi. Zrobiła sie dość nieprzyjemna atmosfera.
Moja Octavia SPORT
Zwiń
X
-
ŁukaszFCP -
Bartek1112
troche rozumu .dora zamykajcie alboio wykasujcie ten temat. wiecej nienapisze na tym forum zegnam panstwaNo a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
Komentarz
-
panowie na 66tys to kazda laska poleci,szkoda ze mało mamy na forum
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Super auto, gratuluję dobrego wyboru. Gdybym miał teraz kupować Octavie to właśnie wybrałbym Sport (Pewnie w wersji TDI, ale to już inna sprawa :wink: ).
k Moim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
urzekła mnie twoja historia....Zamieszczone przez Bartek1112troche rozumu .dora zamykajcie alboio wykasujcie ten temat. wiecej nienapisze na tym forum zegnam panstwaNo a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
przepraszam zle napisałem,kazda laska która leci na auta,mam nadzieje ze nieuraziłem tej lepszej połowy kobiet
ops:
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Po pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.
Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.
Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
Komentarz
-
-
Hm.. serio mówisz?Zamieszczone przez paulmMoim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|
Pozdrawiam
Ja właśnie ostro się waham, między 16 a 17, tylko że do RSa wydaje mi się że 17stka to mus.
PozdrawiamŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Niby pelnoletni, a jak dziecko. Dorosnij czlowieku. Wiekszosc ludzi ma tu drozsze samochody od Twojego, ale nikt sie nie chwali ile za swoj dal, bo nie ma to zadnego znaczenia.Zamieszczone przez Bartek1112a po 2 sami g.. macie a wybrzydzacie bez urazy
Komentarz
-
Moim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
Choc tapicerka ta sama.
Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Bartek1112
a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
nieczytasz uwaznie,wiekszosci sie podoba,ale kazdy dodaje cos od siebie,co by zmienił a Ciebie to boli,podejdz na luziechialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
k
-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Dokładnie, miałem okazje siedzieć w tych fotelach.Zamieszczone przez MiKruSMoim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
Choc tapicerka ta sama.
Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.
Jest różnica co do seryjnych, są bardziej wyprofilowane i chyba są węższe, ale nie dam głowy uciąć.
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Moge wytłumaczyć nasza strone Bartka1112 i moją, chcieliśmy pokazać co kolega sobie sprawił, nikt tu nie musi pisac o wyjebane fele, jesteś bogiem wybieramy cie prezesem klubu. Nie chodziło nam o to by wywołać burze. Chcieliśmy pokazać na szybko, jak wygląda samochód który sobie kupił tyle. Oczywiście że można wszystko powiedziec ale w jakis konkretny sposób. Krytyka ma swoje plusy, tylko trzeba ją umiejetnie przekazać. Co do zdjęć które były umieszczone na forum zgadzam sie, nie były super, były bardzo słabe. Przyznałem sie ale widze że niektórzy nie znają umiaru w krytyce. To tyle z mojej strony. Nikogo ta historia nie ma urzekać, czy dupy lecieć na samochód bo chyba nie o to chodzi. Felgi wcale nie wydają sie małe. A co do fotela to mam Fabie i moge powiedzieć że są... do dupy. Jednemu pasuje drugiemu nie. Panowie więcej wyrozumiałości :roll:Zamieszczone przez MaicroftPo pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.
Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.
Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
To jest bardziej uwaga do Twojego kolegi z klubu Fabii, ktory robi tu za Twojego adwokata i Cie broni wysuwajac jakies dziwne teorie o powiazaniu pomiedzy wiekiem a cena samochodu. Ty za to przesadziles z tekstem, ze inni g... maja. Ja rozumiem, ze sie cieszysz ze swojego nowego samochodu, ale to naprawde nie jest osmy cud swiata, wiec niepotrzebnie sie irytujesz - nie kazdy musi sie zachwycac kazdym najdrobniejszym detalem wersji Sport.Zamieszczone przez Bartek1112a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
No wiem wiem :wink: to mnie cały czas hamuje.Zamieszczone przez MaicroftTymon, Chyba w Waszym przypadku 16" to max, na 17" to mozesz miec problem z poruszaniem sie w tym trudnym terenie :wink:
Komentarz
-
-
Ziomal EPC jest to kontrolka elktroniki silnika tak w skrócie
Bartek1112, Wyluzuj !!!! Masz fajne autko i sie cieszymy z tego że jesteś z nami
ja jsetem dłużej na tym forum i nie jeden raz mnie skrytykowano. 1.8T po czipie może mieć i 190 koni ale nie wty rzecz. Powinieneś sie cieszyć a nie złośćić pamietaj my jesteśmy tylko ludźmi i mamy różne gusta. Do pełni szczęścia brakuje ci Xenonów ale i to można załatwić było o tym na forum. Jeszcze raz wyluzuj i ciesz sie bo kupiłeś naprawde fajne auto.
ŁukaszFCP, a ty jak nasptepnym razem jak publikujesz czyjeś zdiecia to zamazuj tablice rejestracyjne
Co do foteli w fabi to rączka do regulacji fotela mnie strasznie w kur...ła i ją wyrwałem ale powiem jedno nie są to jakieś super fotele w octavi bardziej sie postarali
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Za niczyjego adwokata nie robie to raz, dziwnych teori nie wsnuwam to dwa( przynajmniej w mojej ocenie). Co do ceny i wieku to źle odebrałeś, chodzilo mi o to że człowiek który ma 22 lata ma auto w takiej cenie, nie pisałem tego w kwesti , że masz/cie mu sierzucić do kolan bo ma taki samochód. :? Fotki skasowałem bo jak sami powiedzieliście że gówniane, chcecie( napisze wyjasnienie odrazu żeby ktoś nie pomyślał, nie musicie mnie prosić,błagać, tudzież klękać) żebym wstawił :?:Zamieszczone przez _tm_To jest bardziej uwaga do Twojego kolegi z klubu Fabii, ktory robi tu za Twojego adwokata i Cie broni wysuwajac jakies dziwne teorie o powiazaniu pomiedzy wiekiem a cena samochodu. Ty za to przesadziles z tekstem, ze inni g... maja. Ja rozumiem, ze sie cieszysz ze swojego nowego samochodu, ale to naprawde nie jest osmy cud swiata, wiec niepotrzebnie sie irytujesz - nie kazdy musi sie zachwycac kazdym najdrobniejszym detalem wersji Sport.Zamieszczone przez Bartek1112a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
Ale mi tu nie "aluj", bo poprawiles sie w tym samym czasie co ja posta pisalem, wiec skad mialem wiedziec, ze sie poprawiles, skoro wtedy posta pisalem? Nie moglem tego przeciez wiedziec, ze sie poprawiles. Bo niby jak?Zamieszczone przez djczasMiKruS, ale juz poprawiłem sie przeczyałęm co Tymon Napisał i sie poprawiłem ale na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie może przez tą tapicerke :roll:
Ale okej - fajnie, ze sie poprawiles! Wszystko jest jasne...
TDI 205PS
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Komentarz
-
Patrzę nie długo będziemy mieli w Avatarze napisane ile dalismy za samochód :diabelski_usmiech .Po za tym forum jest do wygłaszania swojego zdania i było by nie fer jeśli moderator zamknął temat. MiKruS, ale na pierwszy rzut oka nie zauważy się różnicy w fotelach
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz