nie każdy 22latek ma auto za 66 tyś i może to go kosztowało, troche więcej jak ciebie. O to chodzi. Zrobiła sie dość nieprzyjemna atmosfera.
Moja Octavia SPORT
Zwiń
X
-
ŁukaszFCP
-
Bartek1112
No a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
Komentarz
-
panowie na 66tys to kazda laska poleci,szkoda ze mało mamy na forum
pozdrawiam-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Super auto, gratuluję dobrego wyboru. Gdybym miał teraz kupować Octavie to właśnie wybrałbym Sport (Pewnie w wersji TDI, ale to już inna sprawa :wink: ). k Moim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|
Pozdrawiam
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bartek1112No a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
przepraszam zle napisałem,kazda laska która leci na auta,mam nadzieje ze nieuraziłem tej lepszej połowy kobiet ops:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Po pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.
Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.
Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paulmMoim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|
Pozdrawiam
Ja właśnie ostro się waham, między 16 a 17, tylko że do RSa wydaje mi się że 17stka to mus.
PozdrawiamŻycie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Bartek1112a po 2 sami g.. macie a wybrzydzacie bez urazy
Komentarz
-
Moim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
Choc tapicerka ta sama.
Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.TDI 205PS
Komentarz
-
-
Bartek1112
a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MiKruSMoim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
Choc tapicerka ta sama.
Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.
Jest różnica co do seryjnych, są bardziej wyprofilowane i chyba są węższe, ale nie dam głowy uciąć.
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Zamieszczone przez MaicroftPo pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.
Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.
Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
Komentarz
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Bartek1112a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
Zamieszczone przez MaicroftTymon, Chyba w Waszym przypadku 16" to max, na 17" to mozesz miec problem z poruszaniem sie w tym trudnym terenie :wink:
Komentarz
-
-
Ziomal EPC jest to kontrolka elktroniki silnika tak w skrócie
Bartek1112, Wyluzuj !!!! Masz fajne autko i sie cieszymy z tego że jesteś z nami
ja jsetem dłużej na tym forum i nie jeden raz mnie skrytykowano. 1.8T po czipie może mieć i 190 koni ale nie wty rzecz. Powinieneś sie cieszyć a nie złośćić pamietaj my jesteśmy tylko ludźmi i mamy różne gusta. Do pełni szczęścia brakuje ci Xenonów ale i to można załatwić było o tym na forum. Jeszcze raz wyluzuj i ciesz sie bo kupiłeś naprawde fajne auto.
ŁukaszFCP, a ty jak nasptepnym razem jak publikujesz czyjeś zdiecia to zamazuj tablice rejestracyjne
Co do foteli w fabi to rączka do regulacji fotela mnie strasznie w kur...ła i ją wyrwałem ale powiem jedno nie są to jakieś super fotele w octavi bardziej sie postarali
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Bartek1112a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
Komentarz
-
Zamieszczone przez djczasMiKruS, ale juz poprawiłem sie przeczyałęm co Tymon Napisał i sie poprawiłem ale na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie może przez tą tapicerke :roll:
Ale okej - fajnie, ze sie poprawiles! Wszystko jest jasne...TDI 205PS
Komentarz
-
-
ŁukaszFCP
Komentarz
-
Patrzę nie długo będziemy mieli w Avatarze napisane ile dalismy za samochód :diabelski_usmiech .Po za tym forum jest do wygłaszania swojego zdania i było by nie fer jeśli moderator zamknął temat. MiKruS, ale na pierwszy rzut oka nie zauważy się różnicy w fotelachByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Komentarz