Moja Octavia SPORT

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

nie każdy 22latek ma auto za 66 tyś i może to go kosztowało, troche więcej jak ciebie. O to chodzi. Zrobiła sie dość nieprzyjemna atmosfera.

Komentarz

• Arek
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 3143

i masz 22 lata
      21
      -----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM

Komentarz

No a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
        troche rozumu .dora zamykajcie alboio wykasujcie ten temat. wiecej nienapisze na tym forum zegnam panstwa

Komentarz

• Arek
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 3143

panowie na 66tys to kazda laska poleci,szkoda ze mało mamy na forum
          pozdrawiam

Komentarz

• paulm
            Ambiente
            • 2005
            • 108

Super auto, gratuluję dobrego wyboru. Gdybym miał teraz kupować Octavie to właśnie wybrałbym Sport (Pewnie w wersji TDI, ale to już inna sprawa :wink: ). k Moim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|

Pozdrawiam

Komentarz

• Tymon
              RS
              • 2004
              • 2970

Zamieszczone przez Bartek1112
              No a twoim zdaniem co powinniśmy mieć żeby zostać twoim szczęśliwym kolegą
              troche rozumu .dora zamykajcie alboio wykasujcie ten temat. wiecej nienapisze na tym forum zegnam panstwa
              urzekła mnie twoja historia....
              Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
              Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
              BMW serii 3... Radość z jazdy.

Komentarz

• Arek
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 3143

przepraszam zle napisałem,kazda laska która leci na auta,mam nadzieje ze nieuraziłem tej lepszej połowy kobiet ops:

Komentarz

• Maicroft
                  Moderator
                  S_OCP MemberModeratorr
                  • 2004
                  • 25757
                  • Audi

Po pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.

Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.

Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
                  Spritmonitor.de

Komentarz

• Tymon
                    RS
                    • 2004
                    • 2970

Zamieszczone przez paulm
                    Moim zdaniem Felgi RS 16": są jak najbardziej OK - 17: wydają mi się troche za duże, przynajmniej z seryjym ospojlerowaniem. :|

Pozdrawiam
                    Hm.. serio mówisz?
                    Ja właśnie ostro się waham, między 16 a 17, tylko że do RSa wydaje mi się że 17stka to mus.

Pozdrawiam

Komentarz

• Maicroft
                      Moderator
                      S_OCP MemberModeratorr
                      • 2004
                      • 25757
                      • Audi

Tymon, Chyba w Waszym przypadku 16" to max, na 17" to mozesz miec problem z poruszaniem sie w tym trudnym terenie :wink:
                      Spritmonitor.de

Komentarz

• _tm_
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2004
                        • 2333
                        • Superb III (3V3)
                        • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                        • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                        • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

a po 2 sami g.. macie a wybrzydzacie bez urazy
                        Niby pelnoletni, a jak dziecko. Dorosnij czlowieku. Wiekszosc ludzi ma tu drozsze samochody od Twojego, ale nikt sie nie chwali ile za swoj dal, bo nie ma to zadnego znaczenia.
                        S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
                        Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
                        -------------------------------------------------------------------------
                        O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
                        O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
                        O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• MiKruS
                          RS
                          S_OCP Member
                          • 2004
                          • 7976

Moim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
                          Choc tapicerka ta sama.

Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.
                          TDI 205PS

Komentarz

a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo

Komentarz

• Arek
                              RS
                              S_OCP Member
                              • 2005
                              • 3143

chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
                              nieczytasz uwaznie,wiekszosci sie podoba,ale kazdy dodaje cos od siebie,co by zmienił a Ciebie to boli,podejdz na luzie k

Komentarz

• Tymon
                                RS
                                • 2004
                                • 2970

Zamieszczone przez MiKruS
                                Moim zdaniem te fotele, ktore widac bylo na zdjeciu nr 11 (piszę widac bylo, bo kolega ŁukaszFCP nie wiem dlaczego skasowal je wszystkie), sa inne niz fotele chocby w moim Elegnace.
                                Choc tapicerka ta sama.

Sa bardziej wyprofilowane i rzucilo mi sie to w oczy juz po ulozeniu szwa.
                                Dokładnie, miałem okazje siedzieć w tych fotelach.
                                Jest różnica co do seryjnych, są bardziej wyprofilowane i chyba są węższe, ale nie dam głowy uciąć.

Pozdrawiam

Komentarz

Zamieszczone przez Maicroft
                                  Po pierwsze nikt tu nie bedzie kasowal postow. Po drugie prosze sie tu nie rozliczac co do pieniedzy czy wiekow uzytkownikow bo posypia sie zaraz warny i bedzie klarownie.

Co do foteli, to czy gowno mam czy nie to wiem sam i niech tak pozostanie. Nexus akurat wypowiedzial sie w temacie, a porownanie akurat ma.

Kolejna sprawa Bartek1112, nie badz taki nerwowy :|
                                  Moge wytłumaczyć nasza strone Bartka1112 i moją, chcieliśmy pokazać co kolega sobie sprawił, nikt tu nie musi pisac o wyjebane fele, jesteś bogiem wybieramy cie prezesem klubu. Nie chodziło nam o to by wywołać burze. Chcieliśmy pokazać na szybko, jak wygląda samochód który sobie kupił tyle. Oczywiście że można wszystko powiedziec ale w jakis konkretny sposób. Krytyka ma swoje plusy, tylko trzeba ją umiejetnie przekazać. Co do zdjęć które były umieszczone na forum zgadzam sie, nie były super, były bardzo słabe. Przyznałem sie ale widze że niektórzy nie znają umiaru w krytyce. To tyle z mojej strony. Nikogo ta historia nie ma urzekać, czy dupy lecieć na samochód bo chyba nie o to chodzi. Felgi wcale nie wydają sie małe. A co do fotela to mam Fabie i moge powiedzieć że są... do dupy. Jednemu pasuje drugiemu nie. Panowie więcej wyrozumiałości :roll:

Komentarz

• _tm_
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2004
                                    • 2333
                                    • Superb III (3V3)
                                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM
                                    • CDAA 1.8 TSI 160 KM
                                    • CHHB 2.0 TSI RS 220 KM

a czy ja siwe chwale? zapytaliscie sie ile kosztowal to powiedzialem zadna tajemnica jaki to problem wejsc na cennik skody i zobaczyc. Wiec TM niewpieraj we mnie ze sie chwale ile dalem po 1 a po 2 chialem zebyscie zobaczeli inna wersja jak wszystkie octavie no ale ... nic z tego nie wyszlo
                                    To jest bardziej uwaga do Twojego kolegi z klubu Fabii, ktory robi tu za Twojego adwokata i Cie broni wysuwajac jakies dziwne teorie o powiazaniu pomiedzy wiekiem a cena samochodu. Ty za to przesadziles z tekstem, ze inni g... maja. Ja rozumiem, ze sie cieszysz ze swojego nowego samochodu, ale to naprawde nie jest osmy cud swiata, wiec niepotrzebnie sie irytujesz - nie kazdy musi sie zachwycac kazdym najdrobniejszym detalem wersji Sport.
                                    S3 SL 2.0 TSI DSG 4x4 [355KM@461Nm] 2018-... link
                                    Alfa Romeo Stelvio AT8 Q4 [280KM@470Nm] 2018-... link
                                    -------------------------------------------------------------------------
                                    O3 RS 2.0 TSI DSG [313KM@439Nm] 2016-2018 link
                                    O2 1.8 TSI DSG [237KM@345Nm] 2009-2014
                                    O1 1.9 TDI [207KM@389Nm] 2004-2010

Komentarz

• Tymon
                                      RS
                                      • 2004
                                      • 2970

Zamieszczone przez Maicroft
                                      Tymon, Chyba w Waszym przypadku 16" to max, na 17" to mozesz miec problem z poruszaniem sie w tym trudnym terenie :wink:
                                      No wiem wiem :wink: to mnie cały czas hamuje.
                                      Pozdrawiam

Komentarz

• djczas
                                        RS
                                        • 2005
                                        • 9612

Ziomal EPC jest to kontrolka elktroniki silnika tak w skrócie
                                        Bartek1112, Wyluzuj !!!! Masz fajne autko i sie cieszymy z tego że jesteś z nami
                                        ja jsetem dłużej na tym forum i nie jeden raz mnie skrytykowano. 1.8T po czipie może mieć i 190 koni ale nie wty rzecz. Powinieneś sie cieszyć a nie złośćić pamietaj my jesteśmy tylko ludźmi i mamy różne gusta. Do pełni szczęścia brakuje ci Xenonów ale i to można załatwić było o tym na forum. Jeszcze raz wyluzuj i ciesz sie bo kupiłeś naprawde fajne auto.
                                        ŁukaszFCP, a ty jak nasptepnym razem jak publikujesz czyjeś zdiecia to zamazuj tablice rejestracyjne
                                        Co do foteli w fabi to rączka do regulacji fotela mnie strasznie w kur...ła i ją wyrwałem ale powiem jedno nie są to jakieś super fotele w octavi bardziej sie postarali

Komentarz

Zamieszczone przez _tm_
                                          To jest bardziej uwaga do Twojego kolegi z klubu Fabii, ktory robi tu za Twojego adwokata i Cie broni wysuwajac jakies dziwne teorie o powiazaniu pomiedzy wiekiem a cena samochodu. Ty za to przesadziles z tekstem, ze inni g... maja. Ja rozumiem, ze sie cieszysz ze swojego nowego samochodu, ale to naprawde nie jest osmy cud swiata, wiec niepotrzebnie sie irytujesz - nie kazdy musi sie zachwycac kazdym najdrobniejszym detalem wersji Sport.
                                          Za niczyjego adwokata nie robie to raz, dziwnych teori nie wsnuwam to dwa( przynajmniej w mojej ocenie). Co do ceny i wieku to źle odebrałeś, chodzilo mi o to że człowiek który ma 22 lata ma auto w takiej cenie, nie pisałem tego w kwesti , że masz/cie mu sierzucić do kolan bo ma taki samochód. :? Fotki skasowałem bo jak sami powiedzieliście że gówniane, chcecie( napisze wyjasnienie odrazu żeby ktoś nie pomyślał, nie musicie mnie prosić,błagać, tudzież klękać) żebym wstawił :?:

Komentarz

• MiKruS
                                            RS
                                            S_OCP Member
                                            • 2004
                                            • 7976

djczas, Ale te fotele sa inne!
                                            Widac to juz na pierwszy rzut oka. Poza tym przeczytaj co Tymon napisal.
                                            TDI 205PS

Komentarz

• djczas
                                              RS
                                              • 2005
                                              • 9612

MiKruS, ale juz poprawiłem sie przeczyałęm co Tymon Napisał i sie poprawiłem ale na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie może przez tą tapicerke :roll:

Komentarz

• MiKruS
                                                RS
                                                S_OCP Member
                                                • 2004
                                                • 7976

Zamieszczone przez djczas
                                                MiKruS, ale juz poprawiłem sie przeczyałęm co Tymon Napisał i sie poprawiłem ale na pierwszy rzut oka wyglądają podobnie może przez tą tapicerke :roll:
                                                Ale mi tu nie "aluj", bo poprawiles sie w tym samym czasie co ja posta pisalem, wiec skad mialem wiedziec, ze sie poprawiles, skoro wtedy posta pisalem? Nie moglem tego przeciez wiedziec, ze sie poprawiles. Bo niby jak?

Ale okej - fajnie, ze sie poprawiles! Wszystko jest jasne...
                                                TDI 205PS

Komentarz

Fotki o ktorych mowa w temacie, wrzuciłem dla tych co nie widzieli. Reszte skasowałem.

Komentarz

• Ziomal
                                                    RS
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2005
                                                    • 5841
                                                    • Octavia I (1U2)
                                                    • BFQ 1.6 MPI 102 KM

Patrzę nie długo będziemy mieli w Avatarze napisane ile dalismy za samochód :diabelski_usmiech .Po za tym forum jest do wygłaszania swojego zdania i było by nie fer jeśli moderator zamknął temat. MiKruS, ale na pierwszy rzut oka nie zauważy się różnicy w fotelach
                                                    Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

Pracuję...