Mam pytanie odnośnie felg konig. Wiem że firma jest dobra i felgi robią porządne, tylko zastanawiam się czy będą pasowały i jakie są wasze opinie. Felgi mają szerokość 8''x17 ET35. Mam nadzieję, że nie będą obcierały przy załadowanym szkodniku.
Mam pytanie odnośnie felg konig. Wiem że firma jest dobra i felgi robią porządne, tylko zastanawiam się czy będą pasowały i jakie są wasze opinie. Felgi mają szerokość 8''x17 ET35. Mam nadzieję, że nie będą obcierały przy załadowanym szkodniku.
trudno wyczuć jak będą wyglądać, zapodaj temat do wirtualnego tuningu niech ci koledzy zrobią WT, przesiadasz się z 205 na 225? :szeroki_usmiech
sam nie wiem ciagle sie zastanawiam raz sie chce jakieś szprychy raz te virniki od scirocco a czasem tak dośc normalnie pegasusy. dzis na myśl przyszły enzo f znalazlem nówki w dobrej cenie 419 sztuka. do tego maja idealny rozmiar jaki mi trzeba czyli 7j et40. ale spokojnie w sumie mam czas gdzies do kwietnia wiec moze cos sie znajdzie i sie zdecyduje w koncu chociaz znalazlem sliczne fele ale 18 i walcze swoim rozsądkiem z ta pokusa
BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Witam
Mam taki maly problem czy wiecie czy do octavi II FL greenline mozna wsadzic felgi 17??
Ostatnio chcialem zamowic w salonie skody zeby oryginalnie taka skoda zjechala na 17 a powiedzieli mi ze jedynie najwieksze moge wsadzic 16
wlasnie niewiem, slyszalem ze grenline jest troszke obnizone od innych wersji. Pozatym mowie co mi powiedziala sprzedawczyni w salonie, chciala dac 17 ale system nie przyjal tego. wiec niewiem
Mały78, może dlatego, że dla wersji Greenline (i Bluemotion) tak "duże" koła nie są przewidziane jako wyposażenie dodatkowe, bo zwiększa to spalanie, a przeznaczeniem tych wersji jest niskie spalanie. To samo się tyczy np. felg z L&K do zwykłych Elegance/Ambiente, te felgi nie są przeznaczone do tych modeli i występują tylko i wyłącznie w L&K (sam przez to przeszedłem)
Zamieszczone przez Mały78
slyszalem ze grenline jest troszke obnizone od innych wersji
Komentarz