Panowie a wie może ktoś bo jakoś nigdzie nie doczytalem,czy te nowe oleje Fuscha TITAN 5W30 LUB 40 XTL sa syntetyczne czy w technologi syntetycznej ?
Panel climatronic zmiana na poliftowy
Zwiń
X
-
Panel climatronic zmiana na poliftowy
Czy można wymienić sam panel sterowania climatronikiem na ten poliftowy? Czy trzeba coś przerabiać? (poza ramką)
Ten:
na ten:
Uploaded with ImageShack.us
-
-
Zamieszczone przez MaicroftByl juz taki pomysl na forum
ale ... tylko dzieki jego uporowi i dużemu nkładowi pracy
zresztą niech sie wypowie :szeroki_usmiech
sama wymiana panela nic nie dale- pewnie w zalezności od auta trzeba powymieniac troszke elektroniki i kodowanie jest inneprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez NotilsCzy można wymienić sam panel sterowania climatronikiem na ten poliftowy? Czy trzeba coś przerabiać? (poza ramką)Jacek
Komentarz
-
-
jago7270, ja wlasnie analizowałem schematy 2006maj + i FL - wyglada na to, ze panel powinien "zabanglac".
Czekam na odp od handlarza, czy da zrobic mi jutro przymiarke :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
misiek^wro, jeżeli układ klap obiegu wewnętrznego pracuje na 1 silniku,to powinno banglać,problem jest z czujnikiem jakości powietrza i może wystąpić też niedziałanie obiegu wewnętrznego,podawałem już kiedyś Tobie gdzie należy szukać-na forum passata-tam jest wszystko wyjaśnione od a-zJacek
Komentarz
-
-
W modułach 01 ( engine ) 09 ( c. elect ) cangatewayu i HVAC mam bledy No signal/communication from AC module.
Wczoraj przygotowywalem autko do przejscia na poFL panel, ktory udało się niemalze wymienic 1 do 1 za stary.
Zwarłem ze soba 16 i 20 - zaiskrzylo, zaizolowalem 20, wsadzilem 16 na 20 i ... dupa - mam powyzsze bledy. Bezp nr 16 sprawdzony - jest ok.
Klima zdechla ( nie wpinalem jeszcze nowego panelu, dzis dostane ) panel jest ciemny- nawet off sie nie swieci, a po wlaczeni uzaplonu zaraz startuja na max. obroty wiatr. chlodnicy.
Jakieś pomysły ? Kwestia tylko wpiecia nowego panelu ? Cos zakodowac?Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
Komentarz