Zamieszczone przez leszekmw
Ramki zegarów i gałeczka
Zwiń
X
-
Wiekszosc osob (w tym i ja) montuje obwodki zegarow miloteca ,a zastanawia mnie czy takie by pasowaly link do skodowskich zegarow ? :roll:
Komentarz
-
-
Takie ramki to mogę mieć za 60złWiekszosc osob (w tym i ja) montuje obwodki zegarow miloteca ,a zastanawia mnie czy takie by pasowaly link do skodowskich zegarow ?
k
I produkcja polska
Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Tylko uwaga bo są różne ramki do octy przed faceliftingiem (mniejsze) i po faceliftingu (większe)Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Mowisz i masz ,ale tylko jak sie dobrac do licznikow : http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=1212Zamieszczone przez Sebastian_M26Napisałby ktoś opis jak wsadzić te ramki do licznika?
Trzeba go wyjąć czy tylko zdjąć szybke z zegarów
Komentarz
-
-
hmmm a mierzyłeś te ramki do obu wersji?? bo ja mam przed sobą dwie wersje i różnią sie około 5mm w średnicy.....Nic podobnego, obydwa zegary identyczzne, Milotec ma jeden wzór do Oct. przed i po FL.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
To chyba jeszcze zalezy od wersji. Cos mi sie kojarzy, ze Octavia po FL w wersji Classic nadal miala stara deske, wiec zegary takie jak przed FL, ale wyzsze modele mialy juz nowa deske. Nie wiem, czy nie gadam teraz jakichs glupot, ale cos mi tak switaZamieszczone przez SebastianJak masz chęc i czas to prosze bardzo
octavia i octavia FL mają te same zegary.
Komentarz
-
Niech ja tylko dopadne OI przed faceliftingiem :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Odgrzeje kotleta
Czy ktoś montował może ramki do zegarów z tego sklepu, podobno nie trzeba kleić a tego właśnie chcę uniknąć, ewentualnie jeżeli ktoś posiada namiary na podobne rameczki do zamontowania beż użycia kleju, będę wdzięczny za info.
// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
To i ja odgrzeję, by nie zakładać nowego wątku.
Ramki na zegary główne nie budzą moich wątpliwości, na termometr i paliwo też. Jednakże rodzi się pytanie, czy na FIS-a (a w zasadzie tylko panel z kontrolkami) da się dosztukować jakąś ramkę? Do Skodnika nigdzie nie trafiłem, ale maj ramki do Audi i Passata, gdzie jest wspomniany element. Nie wie ktoś może czy by pasowała? - jak robić, to kompleksowo
Dla porządku dodam, że chodzi o O1 po FL.
Komentarz
-
Komentarz