Zamieszczone przez leszekmw
Ramki zegarów i gałeczka
Zwiń
X
-
Wiekszosc osob (w tym i ja) montuje obwodki zegarow miloteca ,a zastanawia mnie czy takie by pasowaly link do skodowskich zegarow ? :roll:
Komentarz
-
-
Wiekszosc osob (w tym i ja) montuje obwodki zegarow miloteca ,a zastanawia mnie czy takie by pasowaly link do skodowskich zegarow ?k
I produkcja polskaZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Tylko uwaga bo są różne ramki do octy przed faceliftingiem (mniejsze) i po faceliftingu (większe)Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Sebastian_M26Napisałby ktoś opis jak wsadzić te ramki do licznika?
Trzeba go wyjąć czy tylko zdjąć szybke z zegarów
Komentarz
-
-
Nic podobnego, obydwa zegary identyczzne, Milotec ma jeden wzór do Oct. przed i po FL.Zapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez SebastianJak masz chęc i czas to prosze bardzooctavia i octavia FL mają te same zegary.
Komentarz
-
Niech ja tylko dopadne OI przed faceliftingiem :diabelski_usmiech :diabelski_usmiechZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Odgrzeje kotleta
Czy ktoś montował może ramki do zegarów z tego sklepu, podobno nie trzeba kleić a tego właśnie chcę uniknąć, ewentualnie jeżeli ktoś posiada namiary na podobne rameczki do zamontowania beż użycia kleju, będę wdzięczny za info.
// Podstawowa Diagnostyka VAG // Odczyt PIN Immo // OP-COM //
------------------------------------------------------
Komentarz
-
-
To i ja odgrzeję, by nie zakładać nowego wątku.
Ramki na zegary główne nie budzą moich wątpliwości, na termometr i paliwo też. Jednakże rodzi się pytanie, czy na FIS-a (a w zasadzie tylko panel z kontrolkami) da się dosztukować jakąś ramkę? Do Skodnika nigdzie nie trafiłem, ale maj ramki do Audi i Passata, gdzie jest wspomniany element. Nie wie ktoś może czy by pasowała? - jak robić, to kompleksowo
Dla porządku dodam, że chodzi o O1 po FL.
Komentarz
-
Komentarz