Tymon,jak sie w środe pojawisz w Kraku to możemy moją furką zrobić lekki test.1.8T 4x4 troche podłubana 192KM i 290 NM.Porównasz i ocenisz
1.8T Seria vs 1.9TDi by Ali
Zwiń
X
-
bezduszny -
jas191, Witaj, właśnie wiedziałem że to Ty,ale nie byłem pewny do końca.
Właśnie, powiedz co i jak :szeroki_usmiechZamieszczone przez bezdusznyjas191, ale samego softa masz poprawionego tylko ?Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
bezduszny -
bezduszny
Dzisiaj załapałem się na jazdę O1 4x4...
Silnik 2.0 115KM i golas w środku.. ale nie o to chodziło tym razem
Zawieszenie jest naprawdę lepsze o niebo niż w zwykłych FWD ale też w RS'ach...
Zarówno na drodze jak i na trawie spisuje się świetnie.
Taka wersja tylko z silnikiem 1.8T i wypasem np. Celebrate jest świetną bazą do dalszych modów....
Komentarz
-
Siemanko
Obiecane foteczki:
Gustowny spoilerek, moim zdaniem I ligowy
Święta racja, zawieszenie jest niemożliwe... To co ta Skodina wyprawia na krętych drogach to jest niemożliwe :shock:Zamieszczone przez bezdusznyZawieszenie jest naprawdę lepsze o niebo niż w zwykłych FWD ale też w RS'ach...
Zarówno na drodze jak i na trawie spisuje się świetnie.
Po kilku dniach jeżdzenia, mogę powiedzieć, że te auto ma tylko jeden minus... Pali przy pełnym ogniu jak smok :diabelski_usmiech na baku średnio 400-500km
Reszta to same plusy:
+ silnik
+ zawieszenie
+ cisza w aucie przy większych prędkościach
+ 4x4 Haldex
itp, itd.
Jest taki mały plan, ale czy on wypali to nie chce zapeszać, że powstanie kolejny ciekawy projekcik braci "P" 8) jak się uda to celujemy w 210-240KM.
Aha, jak widzicie to fotki są zrobione na polance w brennej, jaaaaaaaka frajda jest takim 4x4 :szeroki_usmiech o mały włos a byłby mały incydent bo nasz przyjaciel prawie wpadł w drzewa :lol: poniosło go :wink: jakim było dla nas zaskoczeniem jak bez pierdnięcia pod mega góre nagle wychyliła się Skodinka cała i zdrowa :twisted:
Testów ciąg dalszy.
P.s. ostatnio zauważyliśmy że ona ma zimówki :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
bedziecie robić bi xenona
tz w miejsce h1 zestaw xenon i w miejsce przeciw mgielnych też zestaw xenon
widziałem takie audi robi piorunujące wrazenie nie druciarstwo bo ori lampy zostały dozbrojone w xenon zestaw zamiast zwykłych żarówek i to wszystko z poziomowaniem automatycznym tyle ze przeciw mgielne audi ma w zderzaku na dole
Komentarz
-
-
Witam, Octa obecnie przez nas testowana - szał, brak zastrzeżen, no tylko do tego spalania 14,7 l/100 km przy dość mocnym bucie
. Trochę boli 
Zawias, Haldex i cała reszta miodzik, Jak bedzie wszystko ok, wkrótce pojawi się potworek ze śląska z silnikiem benzynowym ze stajni braci Pe
.
Ale na moją czaszkę i tak bym jej nie zamienił, choć bardzo kusi. Zawias mnie baaaardzo mile zaskoczył.
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki, wkrótce dalsze relacje....."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris
27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI
oraz E 30 
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Spokojnie
Cierpliwość popłaca, a my nie rzucamy słów na wiatr
Bedzie konkret, to się w swoim czasie pojawi na łamach. Miłego weekendu i pozdrowienia z Kielc, wlaśnie kolega ze szwecji jest po dość dynamicznych jazdach Czeszką i musimy się napić
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris
27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI
oraz E 30 
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
No i PW nie przyszło!! bym sobie obcenił waszą czeszke :P moża było spota zrobic :PZamieszczone przez LucaSpokojnie
Cierpliwość popłaca, a my nie rzucamy słów na wiatr
Bedzie konkret, to się w swoim czasie pojawi na łamach. Miłego weekendu i pozdrowienia z Kielc, wlaśnie kolega ze szwecji jest po dość dynamicznych jazdach Czeszką i musimy się napić 
Komentarz
-
-
Qulek, pewnie dlatego, że wczoraj siedzieliśmy w RAdkowicach do późnych godzin a teraz właśnie wstaliśmy i uciekamy.
Jutro będe ponownie w Radko ale Tdiczkiem :wink:
Pozdrawiam i sory z OT.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
Komentarz