Tymon,jak sie w środe pojawisz w Kraku to możemy moją furką zrobić lekki test.1.8T 4x4 troche podłubana 192KM i 290 NM.Porównasz i ocenisz
1.8T Seria vs 1.9TDi by Ali
Zwiń
X
-
bezduszny
-
jas191, Witaj, właśnie wiedziałem że to Ty,ale nie byłem pewny do końca.
Zamieszczone przez bezdusznyjas191, ale samego softa masz poprawionego tylko ?Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
bezduszny
-
bezduszny
Dzisiaj załapałem się na jazdę O1 4x4...
Silnik 2.0 115KM i golas w środku.. ale nie o to chodziło tym razem
Zawieszenie jest naprawdę lepsze o niebo niż w zwykłych FWD ale też w RS'ach...
Zarówno na drodze jak i na trawie spisuje się świetnie.
Taka wersja tylko z silnikiem 1.8T i wypasem np. Celebrate jest świetną bazą do dalszych modów....
Komentarz
-
Siemanko
Obiecane foteczki:
Gustowny spoilerek, moim zdaniem I ligowy
Zamieszczone przez bezdusznyZawieszenie jest naprawdę lepsze o niebo niż w zwykłych FWD ale też w RS'ach...
Zarówno na drodze jak i na trawie spisuje się świetnie.
Po kilku dniach jeżdzenia, mogę powiedzieć, że te auto ma tylko jeden minus... Pali przy pełnym ogniu jak smok :diabelski_usmiech na baku średnio 400-500km
Reszta to same plusy:
+ silnik
+ zawieszenie
+ cisza w aucie przy większych prędkościach
+ 4x4 Haldex
itp, itd.
Jest taki mały plan, ale czy on wypali to nie chce zapeszać, że powstanie kolejny ciekawy projekcik braci "P" 8) jak się uda to celujemy w 210-240KM.
Aha, jak widzicie to fotki są zrobione na polance w brennej, jaaaaaaaka frajda jest takim 4x4 :szeroki_usmiech o mały włos a byłby mały incydent bo nasz przyjaciel prawie wpadł w drzewa :lol: poniosło go :wink: jakim było dla nas zaskoczeniem jak bez pierdnięcia pod mega góre nagle wychyliła się Skodinka cała i zdrowa :twisted:
Testów ciąg dalszy.
P.s. ostatnio zauważyliśmy że ona ma zimówki :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
-
bedziecie robić bi xenona
tz w miejsce h1 zestaw xenon i w miejsce przeciw mgielnych też zestaw xenon
widziałem takie audi robi piorunujące wrazenie nie druciarstwo bo ori lampy zostały dozbrojone w xenon zestaw zamiast zwykłych żarówek i to wszystko z poziomowaniem automatycznym tyle ze przeciw mgielne audi ma w zderzaku na dole
Komentarz
-
-
Witam, Octa obecnie przez nas testowana - szał, brak zastrzeżen, no tylko do tego spalania 14,7 l/100 km przy dość mocnym bucie. Trochę boli
Zawias, Haldex i cała reszta miodzik, Jak bedzie wszystko ok, wkrótce pojawi się potworek ze śląska z silnikiem benzynowym ze stajni braci Pe.
Ale na moją czaszkę i tak bym jej nie zamienił, choć bardzo kusi. Zawias mnie baaaardzo mile zaskoczył.
Pozdrawiam i trzymajcie kciuki, wkrótce dalsze relacje....."Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALIoraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
SpokojnieCierpliwość popłaca, a my nie rzucamy słów na wiatr
Bedzie konkret, to się w swoim czasie pojawi na łamach. Miłego weekendu i pozdrowienia z Kielc, wlaśnie kolega ze szwecji jest po dość dynamicznych jazdach Czeszką i musimy się napić
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALIoraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LucaSpokojnieCierpliwość popłaca, a my nie rzucamy słów na wiatr
Bedzie konkret, to się w swoim czasie pojawi na łamach. Miłego weekendu i pozdrowienia z Kielc, wlaśnie kolega ze szwecji jest po dość dynamicznych jazdach Czeszką i musimy się napić
Komentarz
-
-
Qulek, pewnie dlatego, że wczoraj siedzieliśmy w RAdkowicach do późnych godzin a teraz właśnie wstaliśmy i uciekamy.
Jutro będe ponownie w Radko ale Tdiczkiem :wink:
Pozdrawiam i sory z OT.Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Komentarz
-
Komentarz