Zamieszczone przez miecz
2.0 TFI 200->240 KM 280->380 NM
Zwiń
X
-
bezduszny
No niestety, im więcej się o tym czyta, co można i jakie są tego wymierne efekty... tym więcej się chce poprawiać swój doopowozik.
Komentarz
-
bezduszny
djczas, zakręć się gdzieś za Vectra OPC....
Wygodne to do miasta nie jest, twarde jak wóz drabiniasty po wcisnięciu magicznego przycisku....
...ale za to na serii robi 265km/h (a może i więcej) no i brzmi :diabelski_usmiech
Komentarz
-
bezduszny
Ja jestem miło zaskoczony tą wersją OPC.
Jakość materiałów i samo wykończenie jest lepsze niż w standardowej Vectrze.
Jak bym miał porównać to do O2 RS TFSI.... to Skodzina wygrywa wg. mojej subiektywnej iceny w 2 kategoriach:
- design zewnetrzny.... opel ma koszmarne lampy przednie. O2 jest ładniejsza...
- użyteczność na co dzień... opel jest cholernie twardy, jazda po polskich miastach to musi być hardcor. To samochód na drogi szybkiego ruchu i autostrady... tam jest jego miejsce.
Reszta kategorii jest dla opla OPC.
Jak będe miał więcej czasu to coś napisze, wstawie jakies foty.... bo warto sie przejechać tym samochodem. Tu mogę powiedzieć, że Opel stanął na wysokości zadania.
Komentarz
-
Zamieszczone przez bezdusznyJak będe miał więcej czasu to coś napisze, wstawie jakies foty.... bo warto sie przejechać tym samochodem. Tu mogę powiedzieć, że Opel stanął na wysokości zadania.Bez urazy oczywiscie kolego bezduszny, bardzo mnie interesuje jak jest naprawde a nie wersja pokazana w tv show
nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
Komentarz