2.0 TFI 200->240 KM 280->380 NM

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ida.mac
    Ambiente
    • 2005
    • 141

Zamieszczone przez miecz
    Co innego wymiana mapy, no i może wydechu, no i może dolotu, no i może zawieszenia ....
    :lol:
    ciężko jest lekko żyć,

Komentarz

• onyx73
      Rider
      S_OCP Member
      • 2005
      • 282

tak to juz jest złapiesz jednego kroliczka a drugi sie pojawia na horyzoncie, nie ktorzy to lubią dla samego grzebania w aucie i zabawy ze znow jaksi gadzet wiecej... sie ma nierowno pod daszkiem ale dopoki to bawi i nie boli to czmu nie..
      ps wiecznie coś zmieniam w moim aucie...

Komentarz

No niestety, im więcej się o tym czyta, co można i jakie są tego wymierne efekty... tym więcej się chce poprawiać swój doopowozik.

Komentarz

• djczas
          RS
          • 2005
          • 9612

ddlatego ja czekam na duża wygraną w toto lotka i kupuje sobie o2 rs a swoją 1.8t przerabiam dalej (jesli nie totolotek to trzeba bedzie chwile poczekać i dojść praćą do wiekszych pieniedzy ale to juz nie długo

Komentarz

djczas, zakręć się gdzieś za Vectra OPC....

Wygodne to do miasta nie jest, twarde jak wóz drabiniasty po wcisnięciu magicznego przycisku....
            ...ale za to na serii robi 265km/h (a może i więcej) no i brzmi :diabelski_usmiech

Komentarz

• djczas
              RS
              • 2005
              • 9612

bezduszny, cos z koncernuvw kupie opla npewno juz nie moze jak sie uda to za pare miesiecy bede miał bm 525

Komentarz

Ja jestem miło zaskoczony tą wersją OPC.

Jakość materiałów i samo wykończenie jest lepsze niż w standardowej Vectrze.
                Jak bym miał porównać to do O2 RS TFSI.... to Skodzina wygrywa wg. mojej subiektywnej iceny w 2 kategoriach:

- design zewnetrzny.... opel ma koszmarne lampy przednie. O2 jest ładniejsza...
                - użyteczność na co dzień... opel jest cholernie twardy, jazda po polskich miastach to musi być hardcor. To samochód na drogi szybkiego ruchu i autostrady... tam jest jego miejsce.

Reszta kategorii jest dla opla OPC.

Jak będe miał więcej czasu to coś napisze, wstawie jakies foty.... bo warto sie przejechać tym samochodem. Tu mogę powiedzieć, że Opel stanął na wysokości zadania.

Komentarz

• szkoda
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2005
                  • 22543

Zamieszczone przez bezduszny
                  Jak będe miał więcej czasu to coś napisze, wstawie jakies foty
                  no zdecydowanie :!:
                  czekamy :!:
                  saport techniczny baj DGW
                  była BKD+DSG '05 120kkm
                  była BXE '08 190kkm
                  no i nie ma :-)

Komentarz

• Jabar1975
                    RS
                    • 2006
                    • 3331

Zamieszczone przez bezduszny
                    Jak będe miał więcej czasu to coś napisze, wstawie jakies foty.... bo warto sie przejechać tym samochodem. Tu mogę powiedzieć, że Opel stanął na wysokości zadania.
                    a jak w zakretach? ciekawy jestem "bezdusznej" relacji w stosunku do Clarkscon version Bez urazy oczywiscie kolego bezduszny, bardzo mnie interesuje jak jest naprawde a nie wersja pokazana w tv show
                    nasza droga: www.wpzs.pl

Komentarz

Pracuję...