karmel, hmm a co ci maja w ASO powiedziec ?? ze panie, nic nie widac, a najtaniej to robi ten i ten ....... wg. mnie ASO nie jest wiarygodny. Oni nawet nie widzieli FSI na oczy podpietego na kompie. Ledwo moze olej wymieniali w takim. Sprawdz u wiarygodnych zrodel.
virus w o2 1,6 FSI
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez djczasDig Dug, masters pisał na naszym forum ze w edc 16 da sie zdianozowac ze było dłubane
w dlubanych turbine wymienili na gwarancji i to nie raznasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Generalnie tuning nie jest dla wydyganych.
Jak masz sie stresowac, czy ASO zabierze Ci gwarancje, albo czy silnik, ktoregos dnia nie powiem pa-pa, to sobie odpusc, Chlopie! Szkoda Twojego zdrowia.
Poprostu albo chce sie miac cistko, albo je zjesc. Odpowiedzialny tuner z wiedza robi modyfikacje bezpieczna, ale nikt nie zagwarantuje Ci, ze np. silnik nie bedzie mial wady fabrycznej i nie odleci w najmniej oczekiwanym momencie.
Gwarancji tez raczej nikt normalny nie zabierze Ci z marszu, ale trzeba sie liczyc z tym, ze jak tlok zrobi sobie dziurke z widokiem na świat, to pan wlasciciel ASO rozlozy ręce w gescie bezradnosci i wspolczucia...
Nitk na pismie nie zagwarantuje Ci, ze bedzie wszystko super. Trzeba sie z tym liczyc - albo rybki albo pipki.
Co do Vtechu, to oni chyba wspolpracuja z niektorymi ASO Skody - zrob jak napisales - poprostu pogadaj z nimi na spokonie.
Generalnie to nie jest chyba sprawa zycia i smierci - albo chce sie dlubac, albo nie...TDI 205PS
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez karmeldlatego jutro mam zamiar do vtechu jechać
Synek.. Dłubej ten silnik i nie sraj żarem :diabelski_usmiech
Sorry ale nie mogłem się powstrzymać :lol:Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Sigma_74
-
Zamieszczone przez kowal 2002ASO samo proponuje chip-a. Ostatnio jak byłem w AUTO-WIMAR na Jerozolimskich to dawali takie ulotki Strona 1 Strona 2
[ Dodano: Pon 18 Gru, 06 22:12 ]
Zamieszczone przez MaicroftNic bo auto mialo maly unfall :twisted:NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
dzisiaj byłem i czeba wszystkie wachacze z rawej strony wymienić a jutro okarze sie czy belka zostaje czy nie na razie szacowany koszt to około 3500pln a chip bedzie po nowym roku jak wszystko bedzie oki narazie auto musi jeździćZamieszczone przez Tymonkarmel napisał/a:
ic chyba całe
W 1.6Fsi tak :?: :lol:
Komentarz
-
-
Tymon napisał/a:
karmel napisał/a:
ic chyba całe
W 1.6Fsi tak :?: :lol:
tak w 1,6 FSINFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl