Czesc Luca a jak tam wskazniczki dzialaja ?? mam tez od temperatury oleju i zastanawiam sie czy zamontowanie czujnika w misce nie dziala z opoznieniem jakie sa twoje wrazenia??
Witam, wydaje mi się że pokazuje prawidłowo, teraz w końcu wiem jaka jest temp oliwki jak deptasz na pełnym gazie dosyć długo :wink: :wink:
Ogólnie i doładowanie i temp oleju, działa i wygląda w końcu poprawnie,ale było troszkę dłubania. Teraz jeszcze tylko pewne nowe mody na wiosne i powinno wystarczyc na jakiś czas :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
Ostatnie problemy z Octą, zostały usunięte i na razie chodzi rewelacyjnie, oby jak najdłużej, ale o tych małych problemach :evil: :evil: :evil: :evil: napisze osobny post, jak znajdę troszkę czasu...............ale widze że niektórym mogę sie tym postem narazić, ale co tam wolny kraj....... :wink: :wink: :wink: :wink:
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
@da3 - zaczyna mnie lekko wqrwiac to co piszesz, bo najwyrazniej nie rozumiesz o czym sie do Ciebie rozmawia w tym topicu... :roll:
@Luca - nie wiem komu i czym mozesz sie narazic na tym forum - nie bede tego nawet komentowal, bo mi zal dupe sciska... Tylko prosze Cie napisz tego posta....
Witam serdecznie, wydaje mi się że zaczynamy schodzić kompletnie z tematu tego posta, kolega piszący go, się nie odzywa, my tu zaczynamy jakąś mała kłótnie i po co to???
Forum jest po to by się dzielić na nim różnymi problemami i radościami naszych Octami czyż nie???? Oraz doradzać co jest dobre a co złe......
Resztę waśni można załatwić na priva.
Mikrus nie spinaj się, napiszę co mnie boli na pewno……….szacuneczek w Twoją i innych stronę….
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30 www.dynosoft.pl
ops: Panowie przepraszam za odkopanie tematu ale chcialem PRZEPROSIC wszystkich ktorzy brali udzial w duskusji za to ze sie nieodzywalem.Wtedy napisalem posta z kawiarenki a niemaialem jeszcze internetu w domu.napisalem i niechodzilem do kawiarenki.Mam nadzieje ze wybaczycie.Nieskorzystałem wtedy z uslug kolegi i nierzaluje bo teraz mam program zrobiony przez p.Marka i jest fajnie.Jeszcze raz przep[raszam wszystkich io prosba do adminow o zamkniecie tematu.
Pozdrawiam
Komentarz