Respect :twisted: :twisted:
ASZ + GT22 on board
Zwiń
X
-
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez djczasPurchawa, czy ja dobrze widzę czujnik egt
Jako ciekawostke mogę napisać że zależnie od ustawień programu przy tej samej mocy EGT może się różnić nawet o 150 stopni. Ja w tej chwili jeżdze na codzień na programie 220KM i moje maksymalne EGT nie przekracza 820-850 stopni Ale miałem też ustawienia na których przy podobnej mocy było ponad 1000 stopni !
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez AligatorPiotrek, EGT umiejscowione w tym miejscu ci sie nie sprawdzi, to jest ślepy koniec układu i temperatura tam będzie bardzo niska. Możesz zapytać roba, on coś o tym wie ;-) Sonde EGT musisz mieć miejcu gdzie idzie ciąg spalin, ja np. mam w miejscu gdzie jest połączenie kolektora z turbiną, lub też może być bezpośredio w turbinie. Gdziekolwiek indziej będziesz miał fałszywe odczyty."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez AligatorPiotrek, EGT umiejscowione w tym miejscu ci sie nie sprawdzi, to jest ślepy koniec układu i temperatura tam będzie bardzo niska. Możesz zapytać roba, on coś o tym wie ;-) Sonde EGT musisz mieć miejcu gdzie idzie ciąg spalin, ja np. mam w miejscu gdzie jest połączenie kolektora z turbiną, lub też może być bezpośredio w turbinie. Gdziekolwiek indziej będziesz miał fałszywe odczyty.
Komentarz
-
-
Tymon,
Master Ali coś szykuje znowu ?
Maicroft, dokładnie ..
Purchawa, po tych fotkach wymiękłem .. ciekaw jestem ile razy w sezonie zmienisz gumy hehe .. 8mm na 1000KM
respect ..OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaDzisiaj suka juz jezdzila. :twisted:
:satan :hehe
więcej szczegółów .. :foodOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
lec
mlody, chyba wymowniej sie juz nie da tego okreslic.... :twisted:
Zamieszczone przez PurchawaDzisiaj suka juz jezdzila.
Komentarz
-
Szczerze powiedziawwszy to sam jeszcze nie wiem dokladnie.
Rozmawialem ze Zbyszkiem przez telefon, bo nie moglem dzis jechac do warsztatu.
Narazie wszystko podobno wyszlo zajebiscie.
Jutro jade zobaczyc co i jak.
Jest jeszcze pare rzeczy do zrobienie, ale w czwratek juz ma byc do odbioru. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Bylem, jezdzilem i zaczynam bac sie tego auta. :twisted:
Na seryjnym ECU od 150tki, Octa zapierdala, ze leb urywa. :shock:
Robota zrobiona jest mega profi :!:
Jestem naprawde zadowolony, ze tak ladnie wszystko wyszlo.
Zostalo jeszcze pare drobiazgow do zrobienia i elektryke do wskaznikow, ale na piatek bedzie do odbioru. :szeroki_usmiech"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Ziomal, ma 200 dwjesta a bedzie miała 300 czysta
Mam nadzieje ze nasz przewieziesz w sobote Piotrku - mamy juz kupone usztywniacze karku i aviomarin-kiOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ZiomalPurchawa, tak pi razy drzwi ile obstawiasz że teraz ma ?
Jednak wrazenia z jazdy sa chyba lepsze niz na moim poprzednim setupie. :shock:
Mozliwe, ze skrzynia 6stka ma na to wplyw, bo jest wyjatkowo baaardzo dluuuga. Nawet Zbyszek to powiedzial.
Silnik pieknie pracuje. Ten dzwiek. Poezja!
Z tym, ze na tej sprezarce nie ma prawie dolu, ale kreci sie do czerwonego pola jak zly.
Zamieszczone przez ZiomalOczywiście idzie jeszcze do strojenia tak ?
Zamieszczone przez neck99Mam nadzieje ze nasz przewieziesz w sobote Piotrku - mamy juz kupone usztywniacze karku i aviomarin-ki"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
lec
Komentarz
Komentarz