Janusz, stary to teraz zabłysnales na maksa. :x EOT z mojej strony
100zł + 2pkt
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez JanuszSigma_74, daj spokoj a co to przekupstwo jest jakies gigantyczne, wyrzadza komus krzywde :?:nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukassohehe ten sie znalazł co swoją białą rakietą na drogach przestrzega ustanowionego prawa :P
secundo - jak lamie przepisy to jestem swiadom konsekwencji
tercio - nie nawoluje do dawania lapoweknasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez TymonNie wiem jak jest Cztery...
Zamieszczone przez Tymonale bynajmiej nie piszemy o tym oficjalnie na forum :xnasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Jak wszyscy przestaniemy dawac w lape to moze te wszystkie przekupne kutwy wezma sie w koncu porzadnie za swoja robote i nie beda non-stop robic pod gore czekajac az im cos zaplacisz :!:
Nie daje, nie biore lapowek :!:
Kilka razy wyjechalem juz z takim tekstem jak jakis urzedas mi robil problemy to od razu glosno i wyraznie mowilem ze jesli czeka na lapowke to ode mnie na pewno jej nie dostanie. Ludzie wokol zaczynaja sie interesowac o co cho i najczesciej sprawe sie da jednak zalatwic od razu :twisted:Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)
Komentarz
-
-
Tutaj gdzie mieszkam(Dania) jako glowny argument przeciw przyciemnianiu szyb przednich podaje sie to ze kierowcy powinni miec kontakt wzrokowy :shock:...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
RAPORT:
Dzis jak wpomniałem dzwoniłem do ubezpieczlni gdzie mam ubezpieczony samochód ALLIANZ
Zadałem pytanie czy w związku z tym ze nie zgodnie z obowiązującym prawem mam przyciemnione przednie boczne szyby i nie ma tego nigdzie zaznaczonego w umowie ubezpiecz. będą miał jakieś problemy z wypłaceniem odszkodowania podczas kolizji z mojej bądz nie mojej winy.
- dział likwidacji szkód ALLIANZ - Pani nie odpowiedziała jednoznacznie na moje pytanie. Nie miała pojęcia w sumie czy tak czy nie. Powiedziała ze nie zna takiejo przypadku by był problem. Dodała ze i tak kazdy przypadek bada sie z osobna. I ze mam zadzwonić do agencji gdzie zawierane sa ubezpieczenia.
No to łapie za telefon i kręcę do działu zawierania umów.
- dział zawierania umów ALLIANZ - Tu otrzymałem konkretną odpowiedz. Pan powiedział ze nie zna przypadku by allianz robił jakies problemy. Dodał ze sam ma klientów swoich którzy maja ciemne zaklejone szyby z przodu i nie ma z tym problemu. Podpytałem, czy w związku z tym musi być jakiś aneks w umowie. Powiedział ze nie. Ze nie trzeba nic dodatkowo wpisywać. Ze w ogólnych warunkach umowy nie ma nic na temat oklejonych szyb.
Aby być pewnym na 100% dzwonie do agencji prawniczej DAS gdzie mam wykupioną polise.
- DAS - Prawnik potwierdził to co powiedział pan z Allianz. Nie spotkał sie z przypadkiem gdzie ciemne oklejone szyby stanowiły by problem z udzieleniem odszkodowania etc. Skoro nie jest to ujęte w warunkach ogólnych nie może być próbą wykręcenia sie z umowy.
Reasumując .. nie odklejam ! jeździłem tak 3 lata i bede dalej. No chyba ze mnie znów capną w przeciągu kilku tygodni. To dam im szanse do 3 razy sztukaOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
SII 2.0 TDI CFGB 170 CR Platinium+ F O T K I
Komentarz
-
-
Maicroft, hhe dobre .. a dodatkowo Tymona za emisje spalin :szeroki_usmiechOII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
lec
neck99, a jakie sa warunki odbioru papierów? nie beda sprawdzac czy nadal masz folie z przodu ?
Ja zawsze opuszczam szybe do konca przy kontroli - ale jesli zatrzymali Cie ze wzgledu na szybe wlasnie to lipca
Komentarz
-
Zamieszczone przez lecneck99, a jakie sa warunki odbioru papierów?
Komentarz
-
-
Dokladnie trzeba jechać na nowe badanie .. - ale tak by nie odklejać :wink:
Mam wypisany druczek na 7 dni wiec pojezdze tak .. a potem pojade odebrac dowód :wink:OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
A ja dzis widzialem na drodze do Gdanska piekna, granatowa, policyjna Vectre, ktora miala wszystkie przyciemnione szybki, ktore dodatkowo byly jak lustra.
Ciekawe... Oni maja inna homologacje? Cz y moga sobie przyciemnic jak chca?"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Purchawa, racja .. u nas srebrna taka jezdzi i szyby szarne jak smoła... Mogłem kufa zapytac o ta ich vectre .. ciekawe co by powiedzieli .. poza tym ze oni mogą bo sa lepsi niz my :evil:OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Maicroft, prawnik z DAS-a kazał mi zapisac sobie dzien i godzine na kartce rozmowy z allianz. Oni maja nagrywane rozmowy wszytkietak, że zapisałem. Dodatkowo DAS tez nagrywa rozmowy.A w najblizszym czasie znów zadzwonie do innego agenta allianz wtedy juz nagram nasza rozmowę. A przy najbliszym ubezpieczeniu kaze sobie napisać na umowie ze taka klauzurke ze nie beda robic problemów bla bla bla ...
OII 2.0 TDI BKD 140 PD Elegance+ @182KM/408NM F O T K I
Komentarz
-
-
Ja też kurde jeździłem z ciemnymi szybkami 3 lata i wracając ze szpitala w którym zostawiłem ciężarną żonę cyknęli mnie. Odruchowo szybki w dół i tutaj pojawia się uśmiech na twarzy przemiłego policjantaszybki w górę panie kierowco
Przyniósł walizeczkę, zapytał ile ma być prześwitu na co odpowiedziałem że oczywiście 70% i badanie wyszło że 70% hyhy ale w drugą stronę. No i częsciowe badanie techniczne, niestety nie pomyślałem o znajomym diagnoście i zerwałem folię. Na szczęście łaskawi policjanci dali tylko 50 zł i 1 pkt bo resztę kazali na pampersy wydać
Teraz autko nie wygląda tak fajnie, nie można nic w środku na fotelu zostawić, jak jedzie ktoś za mną ze światełkami nieteges to wali po oczach przez boczne i wogóle jest do dupy i pewnie zakleję te szybki spowrotem
pzdr
ryhO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA ja dzis widzialem na drodze do Gdanska piekna, granatowa, policyjna Vectre, ktora miala wszystkie przyciemnione szybki
Może o to właśnie chodzi... :twisted:
Znów prawo jest dla maluczkich...Wałcz - Poznań -Wrocław - miasta partnerskie :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez neck99Dokladnie trzeba jechać na nowe badanie .. - ale tak by nie odklejać :wink:
Mam wypisany druczek na 7 dni wiec pojezdze tak .. a potem pojade odebrac dowód :wink:
Czas wymiany je znacznie krótszy niż ponowne oklejanie. W Skodzie zajmuje to pare minut.
Może podjedziesz do serwisu co wymieniają szyby i "wypożyczą" 2 szyby na czas przeglądu, albo ktoś z kolegów ma takie?DigiTech PROMOCJA na chiptuning ZOBACZ
www.chiptuning.katowice.pl
DIAGNOSTYKA, CHIPTUNING, HAMOWNIA OBCIĄŻENIOWA
Komentarz
-
Komentarz