Foty, foty, foty :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Lakierowanie nowej RSki i inne ;-)
Zwiń
X
-
fotki już niebawem. moze uda mi się zrobić w tygodniu ale myślę ze janszybciej będą na weekend. Mam dużo pracy i późno kończę.
Co do ceny to miałem po znajomości więc pisać nie chcę bo mnie potem Andrzej (własciciel AGT) będzie scigał :roll:
co do folii na lakierze to myślałem o tym ale nie zdąrzyli bo potrzebowałem samochodu. Widziałem tego mustanga to Andrzej zrobił dla Żony ale już sprzedaje ....
nad 19" zastnawiałem się ale częściej samochód ma być do pracy niż do lansu więc zostało na 18"
a coś wiecej co do tego 6 grudnia ?
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez lechondar, tyo napisz ile to kosztuje normalnie, bez znajomosci
- jaki kolor i rodzaj lakieru
- jaki kolor masz obecnie i na jaki zmieniasz ( bo jak masz czarny i chcesz biały to kasy +50%)
- czy masz jeszcze dodatkowo coś do wyprostowania
tak na oko to co mamy czyli biały jako baza + lakier perła kasują ok 4500 a ze jeśli kolor jest zupełnie inny to z 6 000 zł. no i w cenie wycinanie i wklejanie szyb sciąganie wszelkich uszczelek itp.
Ale to co podaje to tylko to co słyszałem jak winno być a jak jest w rzeczywistości to indywidualne ustalenia.
Komentarz
-
-
lec
-
musieli mi się zmieścić w 2 tyg i tak się stało.
[ Dodano: Pon 26 Lis, 07 22:39 ]
Zamieszczone przez Mr T.modziowie, weźcie to wydzielcie, bo tu ciekawe info idzie, hondar zacną furę nabył i wszystko siedzi w temacie sprzedaży felek. Żeby to i ludzie mogli poczytać i hondar mógł w spokoju felgi opchnąć (chyba że już zeszły). ;-)kto chętny bo fury nie pokaże :diabelski_usmiech hihi
Komentarz
-
-
lec
-
lec
-
lec sorki ze fotki tylko z wieczora ale octavką za dnia lata moja kobita a ja mam trochę roboty w pracy ale na weekend umyję ją troszkę i pstryknę fotki oby pogoda była.
djczas co do Emidy to tak mam coś wspólnego :wink:
Ziomal co do przedniego zderzaka AGT nie przerabiało nic to gotowiec z Milotec. Jeśli nie macie dojścia do dobrej ceny a chcecie cosik takiego to polecam się.
co do brewek to kwestia gustu dla kogoś to za dużo a dla kogoś w sam raz mi sie podoba więc są. Octa wygląda wtedy troszkę groźniej choć przydały by się ciemne wkłady no ale tego to już nie robią.
Myślę że jak przyjdą fele to ładnie to zagra. Samochód był robiony z myślą zrobienia czegoś delikatnego ale zarazem indywidualnego więc wyszło to co wyszło i mi się to podoba
Komentarz
-
Komentarz