hondar, to mnie przewieziesz żółtą jutro jestem w kraku :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech więc zarezerwuj tak koło 14 :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Hondar - szybki question - kombinowałeś coś z żarówkami postojowymi (mają nadzwyczaj biały kolor - w oryginale są żółtawe - no chyba, że zdjecie tak przekłamuje... :?: )
P.S. Profi robota - nie omieszkam obtrąbić jak tylko wylukam w Kraku
P.S.2. Gdzie tam Cię biedaczku do tego Wałbrzycha wywiało?? :wink:
kombinowałeś coś z żarówkami postojowymi (mają nadzwyczaj biały kolor - w oryginale są żółtawe - no chyba, że zdjecie tak przekłamuje... :?: )
Moze byc zdjecie.
Zdjecia nocne mojego samochodu tez dają taki efekt postojowek, a nic nie zmienialem.
Co do auta, to jest niezły pimp.
Jest to styl, w ktorym ja osobiscie zupelnie nie gustuję, ale trzeba przyznac, ze jak na pimp wyszło dobrze. Auto nie jest wulgarne.
Z pewnością chylę czoła za odwagę, bo rzadko kto decyduje się na takie zmiany w zupelnie nowym aucie na gwarancji.
Gratki Panowie !! już staram się odpowiedziećna Wasze pytania:
lec jak coś będziesz chciał to się dowiem co i za ile, ale musisz określić co i jak.
stysiek tak to Milotec
tomekjmopl żarówki seria więc moze aparacik przekombinował. Jak wylukasz to szybciej moją kobite niz mnie no chyba żw wieczorkiem czy na weekend :szeroki_usmiech
co do Wałbrzycha to rejestracja na Firmę kobity ale jak się wybudujemy do końca to bedzie KR 8)
Purchawa o wirusiku myślę ale najpierw niech polata na serii
MiKruS autko właśnie miało być lekkie styl zawsze jest sprawą indywidualną ale ciesze się że podoba się komuś kto preferuje coś odmiennego.
Komentarz