czarna octavia na kxenokach ?? dziś tamtędy leciałem na wieliczkę
Lakierowanie nowej RSki i inne ;-)
Zwiń
X
-
-
dokladnie - lecialem z naprzeciwka :-) . Szczena mi opadla jak zobaczylem Twoje autko i sie nie moglem dlugo pozbierac. Na zywo robi jeszcze lepsze wrazenie niz na fotach ... szacuneczek. Zone tez wmurowalo ;-) Pozdro i szacuneczek
Komentarz
-
-
hondar, a jaki patent zastosowałeś na postojówki, że tak fajnie jarzą?
Marcin
Octavia 1,9TDi 140KM
Octavia RS TDi 170KM
Komentarz
-
slowa uznania
autko kozak.Sam mam wiele podobnych wizji niestety z kasa krucha wiec pozostanie na wizjach hehheeh
L&K moja pierwsza Miłość
Hamulce ATE PD + Klocki TRW
KYB Excel G
Komentarz
-
żaden po prostu taka mam serię ale gdzieś na początku pisali że może tak aparat naświetlił więc może się okazać że świecą tak samo jak inne. :cry:Zamieszczone przez jedrzejmhondar, a jaki patent zastosowałeś na postojówki, że tak fajnie jarzą?
w hondzie mam zastosowane diody ale nie te pojedyncze tylko poczwórne i świecą ładnie i tak sobie myślę żeby takie przetestować i w OCT.
Komentarz
-
Jedno jest pewne. Postojowki w OII przynajmniej ja takie mam sa jakies takie niebieskie i takie dzis zobaczylem produkuje Philips. Mozliwe ze inni tez. W porównaniu do zwyklej jaka mam w OI ta z OII swieci ciut jasniej i bardziej bialym swiatlem (porownywalem dzis u siebie w OI jedna taka druga ta z OII). Do tego wlasnie ustawienia aparatu i wyjdzie taki efekt
Komentarz
-
Wszystko zależy od tego jaki czas naświetlania zrobiszZamieszczone przez MaicroftDo tego wlasnie ustawienia aparatu i wyjdzie taki efekt
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
no te moje fotki robiłem akurat zwykłym automatem.
Aż się nie mogę doczekać na wiosnę kiedy załozę falunie wówczas zrobię trochę więcej lepszych fotek w dzień i w nocy wówczas zobaczymy co wyjdzie.
Komentarz
-
W czwartek byłem w Kraku i widziałem twoją maszynę na rondzie (kierunek Katowice Autostrada A4) koło godziny 9.00 muszę przyznać ładna.... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
piotrekpruszcz, szczęściarzu
- krakusy nie mogą tego cudeńka namierzyć, a Ty przyjeżdżasz ot tak z północy jak gdyby nigdy nic i wpadasz na nią od razu ...
Komentarz
-
-
tomekjmopl, hehe, a ja krakus i widzialem ;-).
Moge dac hinta gdzie latwo samochod namierzyc ;-)
Komentarz
-
-
Komentarz
-
-
-
RSką lata moja ładniejsza połowa robi w banku Raiffeisena wiec jakoś musi się pokazywać klientom ale jakby kto potrzebował jakiegoś fajnego kredytu na autko to dla OCP zrobimy promocje
Komentarz
-
hondar, witaj Darku. Tu Łukasz z Bielska od Korczyka. Myœlę że spotkamy się na najbliższym spocie bo też doł¹czyłem do użytkowników Octavii
Acha i pozdrowienia od Kingi
Komentarz
-
dzięki za pozdrowienia i do zobaczyska :wink:Zamieszczone przez lucasrallyhondar, witaj Darku. Tu Łukasz z Bielska od Korczyka. Myœlę że spotkamy się na najbliższym spocie bo też doł¹czyłem do użytkowników Octavii
Acha i pozdrowienia od Kingi
Komentarz
Komentarz