niestety, jak sam mialem O1 tez przez to cierpialem... do liftbacka mozna jeszcze u Pepikow poszukac calych bialych.... a poza tym to tylko jakies gej looku :/
O gustach się nie dyskutuje. Mnie się niestety oryginalne lampy z chińskich Octavii nie podobają, zdecydowanie wolę niemieckiego Dectane, niestety nie produkuje do liftback`ów.
Wzorcem są dla mnie lampy z A6 C5 od sedana
....które wygladaja jak tuningowe lampy do Golfa3 gdzie po prostu wlozono plytke z ledami..... masz zupelnie inny gust niz ja czy wiekszosc tu wypowiadajacych sie , tylko nikt z nas od razu nie nazywa tego co lubisz agrotuningiem jak np kolega Hiszpan
....które wygladaja jak tuningowe lampy do Golfa3 gdzie po prostu wlozono plytke z ledami..... masz zupelnie inny gust niz ja czy wiekszosc tu wypowiadajacych sie , tylko nikt z nas od razu nie nazywa tego co lubisz agrotuningiem jak np kolega Hiszpan
Jeśli "kolego" Twoja wypowiedź była do mnie, pomyliłeś się, nikomu nie zarzucałem agrotuningu. Fakt, że sprzedajesz "graty" na forum, nie upoważnia Cię do wypowiadania się na temat gustu, jak to nazwałeś "...większości tu wypowiadających się". Żeby nie kontynuować OT, z mojej strony EOT.
Andys, chyba wstales lewą noga dzisiaj skoro napisalem jak kolega Hiszpan to chyba nie twierdze ze Ty ? a gust innych mozna przesledzic czytajac poprzednie posty
bez przesady - nie mozna w ten sposob patrzec. Mam oba typy w ofercie wiec nie mozna powiedziec ze celowo faworyzuje ktorys z typów. Ja mam kombi, mam zalozone Litec'a - ale gdyby mial wybor to wolalbym taki wzor jak z chinskich sedanow. - taki mam gust po prostu. W litec'a denerwuje mnie ta "kulka" na srodku od wstecznego Natomiast Litec'i duzo fajniej wygladaja np z boku (przynajmniej Crystale) - bo mamy fajny efekt mieniącego sie plastiku widoczny np na tym zdjeciu:
w oryginalach od liftbacka tego nie ma. Szkoda ze nie ma takich i takich i do kombi i do liftbacka, wtedy kazdy moglby sobie cos dobrac , aczkolwiek jak zawsze i tak znajda sie zadowoleni ze nie ma np takich jak w Rs6 czy innych
no właśnie
Każdy ma swój gust i swoje upodobania, dzielenie się swoimi dokonaniami chyba jest jednym z głównych celów forum.
Nie ma co się wzburzać, ale i też obrażać.
Najważniejsze jest to że każdy powinien być zadowolony z tego co zrobił i też nikt nie powinien hamować nikogo idiotycznymi uwagami.
Mi i tak bardziej podobają się ledy :twisted:
i muszę powiedzieć że jak na nie czekałem nawet się nie spodziewałem że będą takie piękne ... ahhh :twisted: :twisted:
Komentarz