Janus: no właśnie o tym mówię. Mój Elegance na Coming/Leaving Home rozświetla i wygasza pozycje (przód/tył) i (po zaprogramowaniu) przeciwmgłowe płynnie. Bez jakiegoś kombinowania nie ma prawa to działać na diodach.
[O2] lampy tylne led
Zwiń
X
-
jakubd, ale to płynne ściemnianie to jest właśnie realizowane poprzez PWM więc jeśli w lampach LED nie ma żadnych wynalazków w rodzaju źródła prądowego do zasilania LED-ów ( tylko LED i szeregowy rezystor ) to ściemnianie zadziała bez problemu. Będzie to się zachowywać identycznie jak LEDy w światełkach oświetlenia wnętrza ( ładnie przygasają ). Oczywiście bezpośrednie podłączenie zamiast zwykłej lampy będzie wymagało jakiegoś "oszukiwacza" CAN ( chyba, że lampy będą go już miały wbudowanego ). Trzeba się też liczyć z efektem "stroboskopu" przy zimnej diagnozie wykonywanej przez Centralną Elektrykę, ale to nie jest jakiś duży problem i specjalnie bym z tym nie walczył...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Więc...
Kupiłem od
zero problemów z dostawą i samym produktem .... polecam gościa
ledy są Cristal/red
I potwierdzam lampki wyglądają "na bogato"jednym słowem na zdjęciach jak oglądam jest dobrze ale w realu robią naprawdę o wiele większe wrażenie.....
Tak samo samo światło wstecznego oświetla duże pole za autem...
Kierunki świecą bardzo wyraźnie....
Jak ma ktoś tylko chęci "upiększyć" auto i wystarczającą ilość gotówki to warto sobie w ten sposób poprawić humorByła Octavia I 1.9 TDi 2004 kombi 137 Km 315 Nm
Była Octavia II 2.0 Rs Tdi 2008 kombi 170/?? 350/??
...
A jest Octavia II FL 1.6 TDI 4x4 2010r. "Stara miłość nie rdzewieje" ... i jak to mówią "śpiesz się powoli"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koddiWięc...
Kupiłem od
zero problemów z dostawą i samym produktem .... polecam gościa
ledy są Cristal/red
I potwierdzam lampki wyglądają "na bogato"jednym słowem na zdjęciach jak oglądam jest dobrze ale w realu robią naprawdę o wiele większe wrażenie.....
Tak samo samo światło wstecznego oświetla duże pole za autem...
Kierunki świecą bardzo wyraźnie....
Jak ma ktoś tylko chęci "upiększyć" auto i wystarczającą ilość gotówki to warto sobie w ten sposób poprawić humor
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123a kiedy te lampki wchodzą na linie montażowe seryjnie do aut?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maru 123Zamieszczone przez Rekin Chlebojadobstawiam że ORI beda cos kolo 600-700 zł za sztuke.
na początku, potem nasi forumowi handlarze będa to ściągać za 600-700za komplet :P :szeroki_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Ja to czasami lubię sprawdzić informacje. Oto moja korespondencja z SAP:
[2011-06-06 11:56:35]
Szanowni Państwo,
Mamy niewątpliwą przyjemność użytkować auta marki Skoda. Są to modele Octavia i Fabia.
Mam pytanie odnośnie tylnych lamp LED do modelu Octavia. Jak wiadomo są one dostępne jako wyposażenie podstawowe na rynek chiński. Czy będzie można taką część kupić jako zamienną w oficjalnej sieci sprzedaży Skoda w Polsce? Jeśli tak to kiedy?
Pozdrawiam
Odpowiedź ©koda Info
[2011-06-06 16:19:33]
Szanowny Panie.
W obecnej chwili na rynku europejskim nie ma w planie montowania, a co za tym idzie, sprzedaży jako część zamienna lamp tylnych z diodami LED zamiast tradycyjnych żarówek.
Z wyrazami szacunku,
Zespół ©koda INFO
Komentarz
-
Komentarz