KOD chyba mozna ustalic w Adaptacjach jakos.
po co tak sobie utrudniac , nie prościej licznik wymienić i wsadzic GSM III ? A tak ..... to jak by obsługiwać Telegazete na wyłączonym telewizorze
słuchawka NIE ODBIERA TELEFONU, Odbiera guzik OK, i przewijasz ew na ODBIERZ lub ODRZUĆ
dokładnie o to mi chodziło
a parowanie telefonu tylko z maxidotem, bo jak inaczej kod autoryzacyjny BT odczytać?
aczkolwiek przećwiczyłem osobiście odpalenie BT w aucie bez maxidota, tylko z bolero jako obsługa telefonu
Słuchawka to jest tylko do szybkiego WYWOŁANIA MENU telefonu i u mnie słuchawka NIE ODBIERA TELEFONU.
Odbiera guzik OK, i przewijasz ew na ODBIERZ lub ODRZUĆ.
Dlatego wg mnie musi byc MAXI, druga sprawa, PAROWANIE telefonu - z poziomu Navi sie tego nie zrobi chyba
No właśnie nie mam (pokazuje mi jedynie asystenta zmiany biegów, spalanie, prędkość, zasięg, temp. na zewnatrz). Bez tego MF nie zadziała?
Odpowiedź : Leonn
Zadziała, ale tylko opcja radio-tel, bo z MF kiery działa maxidot.
Jest taki post , Leonn twierdzi że bez maxidota ,kiera ze słuchawką obsłuży opcję radio/telefon - oczywiście bez obsługi kompa.
Krzynol ,że maxidot - niezbędny
No i nie wiem teraz ... Koledzy - ma ktoś doświadczenie z taką ,,konfiguracją" ???
multifunkcja ze słuchawką - bez maxidota - możliwy odbiór rozmów (oczywiście po zamontowaniu modułu bt) ???
Pytanie jest proste - bluetooth dwójka plus multi bez maxi. Czy da się odebrać połączenie na multikierze przy takiej konfiguracji, bo się już pogubiłem w temacie. I nie teoretyzować, ma ktoś taki zestaw?
Krzynol ale czemu? Skoro będzie miał już MaxiDota i przycisk nie z słuchawką a z kółkiem i rolkę do przewijania to obsłuży telefon z menu MaxiDota. Ja tak mam i się przyzwyczaiłem i jest OK - co więcej z radiem SWING. Przewija się rolką po menu i wciskaniem akceptuje wybór. Da sie żyć...
Ok dzięki za odpowiedź , czyli zegary ewentualnie do wymiany , jeszcze jedno pytanie - jeśli założę kiekę bez słuchawki tylko z ,,kółkiem" to w przyszłości może ona obsługiwać bt ??? czy tylko taka ze słuchawką ??? teraz mam zwykły plastik i już nie mogę na to patrzeć więc się trochę gotuję , wiem że taka opcja jak mam ja , obsłuży na teraz tylko radio oraz prawym przełączę komputer na 1/2 , ale może w przyszłości znowu zacznę kombinować dlatego pytam .
Koledzy pytanie mam :
Chcę wymienić kierkę na MF z przyciskiem do odbierania telefonu. Nie mam Maxidota tylko zwykły komputer.
Czy po dołożeniu bluetooth - będzie hulało czy muszę zmieniać też zegary żeby odbierać rozmowy ???
Pozdro Zyziek
Wielkie dzięki za podpowiedzi...też teraz doczytałem że CD i CF powinny działać :lol:
Trza na zakupy się udać... :wink:
Chyba, że ktoś jest w posiadaniu takowych na sprzedaż :?:
I kabelek oczywiście :?:
Koledzy....potrzebna pomoc :lol:
Wpadła mi w ręce okazyjnie kiera z MF.
Mam OII FL RS z 2010, sterownik pod kierą z końcówką CQ.....podpowiedzcie proszę na jaki go zmienić żeby to zadziałało ??? :lol:
Czytam i czytam, ale nie mam pewności jaki kupić... :|
Koledzy....potrzebna pomoc :lol:
Wpadła mi w ręce okazyjnie kiera z MF.
Mam OII FL RS z 2010, sterownik pod kierą z końcówką CQ.....podpowiedzcie proszę na jaki go zmienić żeby to zadziałało ??? :lol:
Czytam i czytam, ale nie mam pewności jaki kupić... :|
Czym sie rózni kiera co po prawej ma to kółeczko do przełączanmia a taka ze słuchawka od telefonu?
Ja mam włanie słuchawke po prawej stronie nad strzałką a ty i chyba w nowszych skodach jest kłeczko narysowanezamaist słuchawki.
Zostaw komentarz: