[OII FL] kierownica multifunkcyjna
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpis
Gimbaza to ewidentnie z Ciebie jest. To już po prostu nie można zwyczajnie prosic o usunięcie konta? Co ma gimbaza do tego? prosty chłopie o śmieszne budowie ciała.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedZamieszczone przez krzynol Zobacz wpis
gimbaza z fochem?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisZa RCD 310 płaciłem około 80 zł i mogłem sobie wybrać jaki chcę mieć PIN.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisJak się nazywa admin? Mogę prosić o usunięcie konta z forum?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpisPiotrek a ile się cenią ?
Ja raz robiłem to w internecie. Numer znalazłem na jakimś forum, chyba na forum Golfa IV. Płaciłem przelewem i kod dostałem smsem. Coś około 30 zł za zwykłe 1 DIN.
Drugi raz jak potrzebowałem kodu to jechałem na giełdę elektroniczną. Sosnowiec-Milowice. Za RCD 310 płaciłem około 80 zł i mogłem sobie wybrać jaki chcę mieć PIN.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisJak się nazywa admin? Mogę prosić o usunięcie konta z forum?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedJak się nazywa admin? Mogę prosić o usunięcie konta z forum?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisA jak odzyskać kod do radia stream mp3
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez łukasz gackowski Zobacz wpisa jak odzyskać kod do radia stream mp3
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedA jak odzyskać kod do radia stream mp3
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisAle jakie są numery kodowan?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedAle jakie są numery kodowan?
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedJak się koduje kierownice multifunkcyjną przed liftem? Proszę o pomoc. Mam vcds-a
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedAngel, mogę Cię na priv prosić?
Zostaw komentarz:
-
-
Bo taka prawda. Przeczytaj temat od początku i wszystko będziesz wiedział.
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedTO dużo powiedziales..
Zostaw komentarz:
-
-
Guest repliedWitam wszystkich. Mam Octavię 2 2007rok. Kupiłem kierownice multifunkcyjna tempomat, oraz kabel od multifunkcji. Teraz pytanie. Jaki kupić sterownik pod kierownica co obsługuje multifunkcje? Mam wersje sprzed liftem. Oraz jaki zamiennik jadja rs510 polecacie I czy zamiennik będzie współgrać z multifunkcja? Pozdrawiam.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam, dla zainteresowanych kierownica już w pełni śmiga. Niestety pasuje tylko z Superb 2 i Rapida i część z Yetii. Przyciski w tych kierownicach występują z oznaczeniem:
Superb 2 - 5E0919719E, F,G (działają na pewno E i F, G z łopatkami)
Rapid - 5E0919719E, F
Yeti - 5E0919719E, F, L, M (działają E i F, L też działa poza podświetleniem, M ?)
Czyli szukać tylko E (bez przycisków telefonu) lub F (z przyciskami telefonu) i będzie OK.
Dzięki za pomoc dla koleś
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam kierownicę z Rapida i działa wszystko łącznie z podświetleniem. Niestety nie wiem jakie nr przycisków. Z tego co szukałem na różnych forach to z Yeti też powinno działać. Zapytaj użytkownika koleś - zna się na rzeczy, przerobił już trochę kierownic. Może on będzie w stanie Ci pomóc.
Zostaw komentarz:
-
-
jedrek86 ale znasz to z autopsji czy się domyślasz. Przyciski mają ponoć pasować z Superba 2 o nr 5E0919719 E, F i G, z Rapida o nr 5E0919719 E i F. ja mam przyciski z Yeti o nr 5E0919719L ale występują też w Yeti E,F i M. Teraz nie wiem czy to kwestia literki czy faktycznie mam przyciski uszkodzone (przypomnę że wszystko działa poza podświetleniem).
Czy w sterowniku przycisków można coś zmienić. U mnie jest kodowanie 00000130 ale nie idzie tego zmienić. Czy jest jakiś "dostęp upoważniony" do tego modułu.
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: