Ja mam kierownicę z Rapida i działa wszystko łącznie z podświetleniem. Niestety nie wiem jakie nr przycisków. Z tego co szukałem na różnych forach to z Yeti też powinno działać. Zapytaj użytkownika koleś - zna się na rzeczy, przerobił już trochę kierownic. Może on będzie w stanie Ci pomóc.
[OII FL] kierownica multifunkcyjna
Zwiń
X
-
Witam, dla zainteresowanych kierownica już w pełni śmiga. Niestety pasuje tylko z Superb 2 i Rapida i część z Yetii. Przyciski w tych kierownicach występują z oznaczeniem:
Superb 2 - 5E0919719E, F,G (działają na pewno E i F, G z łopatkami)
Rapid - 5E0919719E, F
Yeti - 5E0919719E, F, L, M (działają E i F, L też działa poza podświetleniem, M ?)
Czyli szukać tylko E (bez przycisków telefonu) lub F (z przyciskami telefonu) i będzie OK.
Dzięki za pomoc dla koleś
Kubala
------------------------------------
było 139 KM i 310 Nm
jest 105 KM i 240 Nm (i jest dobrze)
Komentarz
-
-
Gość
Witam wszystkich. Mam Octavię 2 2007rok. Kupiłem kierownice multifunkcyjna tempomat, oraz kabel od multifunkcji. Teraz pytanie. Jaki kupić sterownik pod kierownica co obsługuje multifunkcje? Mam wersje sprzed liftem. Oraz jaki zamiennik jadja rs510 polecacie I czy zamiennik będzie współgrać z multifunkcja? Pozdrawiam.
Komentarz
-
kupujesz zależnie od tego co masz->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Gość
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisAle jakie są numery kodowan?
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez łukasz gackowski Zobacz wpisa jak odzyskać kod do radia stream mp3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisA jak odzyskać kod do radia stream mp3
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Gość
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisJak się nazywa admin? Mogę prosić o usunięcie konta z forum?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Ciekavy Zobacz wpisPiotrek a ile się cenią ?
Ja raz robiłem to w internecie. Numer znalazłem na jakimś forum, chyba na forum Golfa IV. Płaciłem przelewem i kod dostałem smsem. Coś około 30 zł za zwykłe 1 DIN.
Drugi raz jak potrzebowałem kodu to jechałem na giełdę elektroniczną. Sosnowiec-Milowice. Za RCD 310 płaciłem około 80 zł i mogłem sobie wybrać jaki chcę mieć PIN.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpisJak się nazywa admin? Mogę prosić o usunięcie konta z forum?->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisZa RCD 310 płaciłem około 80 zł i mogłem sobie wybrać jaki chcę mieć PIN.
Komentarz
-
-
Gość
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpis
gimbaza z fochem?
Komentarz
-
Zamieszczone przez Łukasz Gackowski Zobacz wpis
Gimbaza to ewidentnie z Ciebie jest. To już po prostu nie można zwyczajnie prosic o usunięcie konta? Co ma gimbaza do tego? prosty chłopie o śmieszne budowie ciała.
Komentarz
-
-
wyszło, co było w gumowcach->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
poprzednie modele:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez skyneo Zobacz wpisDzisiaj pytałem w ASO i za kod do STREAM'a życzą sobie 120 pln. :/Alarmy, zabezpieczenia antykradzieżowe, GPS, zestawy BT, elektryka i elektronika TOYOTA, VAG, FIAT, OPEL
Komentarz
-
Komentarz