Niestety ... AllWinner
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
... be creative ... be inspired ... be yourself ...
JEST: O2 1.9TDI MY2008 jest 146,3KM / 322,3Nm
JEST: ASTRA H 1.6 115KM MY2008
OCP Poznań -> Mapa Spotów
-
-
Skoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Maly745
Komentarz
-
-
Ostatnio edytowany przez ducker; 26064.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez asusek Zobacz wpisHejka posiadam radio Isudar Android 7.1.1 dedykowane do octavia 2009/2013. Jeszcze nic tam nie wgrywałem jest na px3 i ma tylko jeden kolor podświetlenia zielony zbyt jaskrawy, czy przez wgranie jakiegoś softu da rade to zmienić?
Załączone pliki
Komentarz
-
-
asusek w Factory Settings masz do ustawienia podświetlenie. Może jednak być opcja, że chińczyk wlutował tylko zielone diody (jeśli był to typowy dedyk tylko dla Skody).... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisasusek w Factory Settings masz do ustawienia podświetlenie. Może jednak być opcja, że chińczyk wlutował tylko zielone diody (jeśli był to typowy dedyk tylko dla Skody).
Komentarz
-
-
Takie zmiany możesz próbować jak masz diody RGB (z doświadczenia wiem, że tak i tak nie udaję się trafić identycznej barwy). Ustawienia od podświetlenia masz w razie czego w zakładce Other.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisTakie zmiany możesz próbować jak masz diody RGB (z doświadczenia wiem, że tak i tak nie udaję się trafić identycznej barwy). Ustawienia od podświetlenia masz w razie czego w zakładce Other.
Komentarz
-
-
Jak masz zdolności manualne i trochę wprawy w lutowaniu to możesz próbować wymienić na diody Osram lub jakieś ori (np. z demontażu).... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
oolsztyniak moim zdaniem warto, ze względu na szybkość działania. Przy okazji za chwilę developerzy skupią się na PX5, a PX3 pójdzie w zapomnienie.... be creative ... be inspired ... be yourself ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpisChłopaki, jest ktoś ze śląska z chińczykiem na pokładzie?
Potrzebuje sprawdzić swój decoder can, bo coś mi się wydaje że myfrendy cos popierdzielili.
A to drugi can, pierwszy mi wysłali zj**y.
Pocisnołem ich w customer service to się chińczyk obraził.
oolsztyniak - jak masz możliwość to dopłać do procesora dźwięku, robi robotę, jest różnica znaczna.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpis
Nie mam informacji o aucie w vehicle, nie działa mi pokręteł-ko od głośności, mute działa.
A to drugi can, pierwszy mi wysłali zj**y.
Pocisnołem ich w customer service to się chińczyk obraził.
oolsztyniak - jak masz możliwość to dopłać do procesora dźwięku, robi robotę, jest różnica znaczna.
Jeszcze jedna sprawa, jak podpinacie się VCDS to widzi wam radio?
Czy trzeba to wywalić wywalić radio z interfejsu auta?
Jak to wygląda?
Komentarz
-
-
Tylko fabryczne radia widziSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpisjak masz możliwość to dopłać do procesora dźwięku, robi robotę, jest różnica znaczna.
Coś tam o dźwięku było wspomniane ale co ?
DSP Sound System jest niby
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpisNie mam informacji o aucie w vehicle
Zamieszczone przez sebwiecz Zobacz wpisJeszcze jedna sprawa, jak podpinacie się VCDS to widzi wam radio?Ostatnio edytowany przez oolsztyniak; 1498.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisCiekawe czy była taka opcja bo radio już płynie.
Coś tam o dźwięku było wspomniane ale co ?
DSP Sound System jest niby
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisU mnie też nie było póki w Factory nie przestawiłem modułu na VW/Skoda
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisNie widzi, wywala błąd. Podobno idzie wykodować radio i nie będzie błędu.
A co zamówiłeś?
Komentarz
-
Komentarz