Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts

• popek1916
    odpowiedział(a)
    Witam. Planuję zakup radia do Golfa 5. Trafiło się RCD 510. O takie:
    OLX.pl to darmowe ogłoszenia lokalne w kategoriach: Praca, Dom i Ogród, Elektronika, Moda, Rolnictwo, Zwierzęta. Dla Dzieci, Sport i Hobby, Muzyka i Edukacja, Usługi i Firmy. Szybko znajdziesz tu ciekawe ogłoszenia i łatwo skontaktujesz się z ogłoszeniodawcą. Na OLX.pl czeka na Ciebie m.in. praca biurowa, mieszkania, pokoje, samochody. Jeśli chcesz coś sprzedać - w prosty sposób dodasz ogłoszenia. Chcesz coś kupić - tutaj znajdziesz ciekawe okazje, taniej niż w sklepie. A wszystkie te ogłoszenia bez konieczności zakładania konta. Sprzedawaj po sąsiedzku na OLX.pl

Jestem na jutro z gościem umówiony tylko pojawia się problem bo twierdzi że nie ma do niego kodu. Moje pytanie brzmi czy jest ktoś na forum kto ogarnia takie rzeczy ewentualnie gdzie w okolicach Warszawy mogę je rozkodowac. Aso Vw ma Połczyńskiej za taką usługę zaśpiewalo 300 zł.
    Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.

Zostaw komentarz:

• opermon
    odpowiedział(a)
    Mam pytanie czy ktoś aktualizował Isudara PX5 z andka 8 na 10?

Zostaw komentarz:

• opermon
    odpowiedział(a)
    To radio może być dla modeli od 2009 ponieważ ma ramkę dla aut po liftingu i do Ciebie może nie pasować. Musiałbyś poszukać chyba jakiegoś innego.

Dodatkowo musiałbyś sprawdzić jakiegi masz gatewaya, bo może się okazać że trzeba będzie go wymienić z powodu poboru prądu przez radio na wyłączonym silniku.
    Ostatnio edytowany przez opermon; 3946.

Zostaw komentarz:

• rocailler
    odpowiedział(a)
    czy takie radio Isudar v72 się nada do O2 przedlift 2008 manual AC?

Według tej strony pasuje do 2009-2013, czy ten plastikowy panel się zmienił po lifcie? bo nie ma szans na znalezienie teraz niczego sensownego dla octavii ii sprzed liftu

Zostaw komentarz:

• klon
    odpowiedział(a)
    Nabyłem ostatnio eunavi na px6 , posiadając modem lte od plus e3372s hilink radio nie widzi modemu , przeszedłem na non-hilink i usunięciu cd-rom i portu sd dioda zaczęła migać , ale połaczenia nie było , wgrałem z powrotem hilink , ale już oryginał ze strony bez-kabli E3372s-153_UPDATE_22.286.03.00.00 i switcherem do przestawienia w tryb modem , wszystko pięknie działa na radiu ( ale może bez tego switchera też by od razu poszło ) , widocznie radyjka nie rozpoznają polskigo firmwaru

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Polecam takie coś

Zostaw komentarz:

• flawek77
    odpowiedział(a)
    Witam jestem tu nowy mam takie pytanie czy ktoś może montował jakieś radio multimedialne do Octavi II 2011 rok? Może ktoś coś zaproponować?

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    podziękował

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Tak 126

Zostaw komentarz:

• opermon
    odpowiedział(a)
    Hasło to 126?

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    jakie było hasło do ustawień factory?

Zostaw komentarz:

• Maly745
    odpowiedział(a)
    Jak ktoś poszukuje porządnego sprzętu to polecam z DSP swojego

Zostaw komentarz:

• karum1
    odpowiedział(a)
    Testował ktoś może najnowszy soft od Malaysk - PX5 Android 9?
    Jeszcze nie zmieniałem softu w moim radiu i się zastanawiam czy warto? Zwłaszcza że wersja pełna softu kosztuje 20 USD :P

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Nie wiem czy teraz gdzieś nie pojawiły się 190 , ciężko mi się ustosunkować bo nie śledzę tematu
    Wiem też, że były jakieś akcje podkładania czegoś gumowego pod przycisk z kamerą bo coś nie pasowało czy nie sięgało ale u mnie nie było z tym problemu.

Zostaw komentarz:

• kamill_n
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpis
    jak największym, ja mam 170° i nie polecam, kamera bardzo nisko zbiera obraz.
    Jest wystarczający i na tamte czasy jak ją montowałem innych nie było.
    Dziękuję Ci za rozjaśnienie tematu, który jest teraz przejrzysty jak błoto, hehe Dobra to zaczynam od zdjęcia osłony klapy i zmierzenia. Mówiąc o największym kącie, nie udało mi się spotkać kamery w klamkę, która oferuje większy kąt niż 170, przynajmniej w oficjalnych parametrach...

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez kamill_n Zobacz wpis
    Pierwsze pytanie brzmi, bo po przejrzeniu połowy tego wątku nie udało mi się natrafić na taką informację: Jaka w moim aucie będzie wtyczka do podłączenia, wąska czy szeroka? Jest na to jakiś wzór czy montowali w cały świat i bez zaglądania się nie obejdzie?
    Nie obejdzie się bo nie ma na to reguły.
    Musisz rozebrać osłonę klapy i sprawdzić jaką masz. U mnie była wąska wtyczka a u kolegi z autem z tego samego rocznika szeroka, nie ma reguły.
    Do tego przy rozbiórce zmierz otwór na kamerę żebyś później nie musiał ciąć blachy.

Drugie pytanie: z jakim kątem widzenia montować kamerę, aby było optymalnie i czy efekt rybiego oka daje faktyczną poprawę?
    jak największym, ja mam 170° i nie polecam, kamera bardzo nisko zbiera obraz.
    Jest wystarczający i na tamte czasy jak ją montowałem innych nie było.
    Jeśli to możliwe i ktoś z Was mógłby polecić mi konkretny model lub dwa do porównania na Allegro/Aliexpress, który mogę podłączyć bez cięcia kostek, będę bardzo wdzięczny.
    Póki nie sprawdzisz jaką masz kostkę nie ma co polecać.

Zostaw komentarz:

• opermon
    odpowiedział(a)
    Ja mam taką:

Z małą wtyczką i sensorem Sony i jak do tej pory nie narzekam. Dodam, że auto mam z 2012 roku

Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka

Zostaw komentarz:

• kamill_n
    odpowiedział(a)
    Mam pytanie odnośnie kamery cofania montowanej w klamce otwierania klapy. Posiadam OII FL Kombi Elegance 2009 i radio Erisin na Androidzie 8.0. Takie jak Kolega georgg

Pierwsze pytanie brzmi, bo po przejrzeniu połowy tego wątku nie udało mi się natrafić na taką informację: Jaka w moim aucie będzie wtyczka do podłączenia, wąska czy szeroka? Jest na to jakiś wzór czy montowali w cały świat i bez zaglądania się nie obejdzie?

Drugie pytanie: z jakim kątem widzenia montować kamerę, aby było optymalnie i czy efekt rybiego oka daje faktyczną poprawę?

Jeśli to możliwe i ktoś z Was mógłby polecić mi konkretny model lub dwa do porównania na Allegro/Aliexpress, który mogę podłączyć bez cięcia kostek, będę bardzo wdzięczny. Przejrzałem portale i mam jakiś ogląd sytuacji, ale nie chcę się sugerować tym, lecz poradzić kogoś, kto temat ma już zgłębiony. Z góry dzięki!

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    U mnie coś chińczyk zaczyna wariować, zwiesił się i samoistnie się zrestartował po czym włączył się tryb recovery i musiał sobie sam system postawić od nowa.
    mam nadzieję, że to nie jest jego początek końca.

Zostaw komentarz:

• jasiek2905
    odpowiedział(a)
    oolsztyniak jak wylogujesz radio w gateway to błędy też są tylko inne, czyli źle zakodowany sterownik. Jak masz jakiś sterownik podłączony pod can i jest zasilany a nie jest zalogowany w gateway to błędy występują zawsze, musiałbyś odłączyć zasilanie lub od can. Mi chodziło o maxi dot , kolega w poście wyżej wszystko jasno wyjaśnił.Dzięki za pomoc.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    Można radio wykodować - podobno - i błędami nie sypie.
    Tylko w czym to niby przeszkadza jak wychodzi dopiero na kompie.

Zostaw komentarz:

• jasiek2905
    odpowiedział(a)
    Wielkie dzięki oto chodziło.

Zostaw komentarz:

• georgg
    odpowiedział(a)
    Zamieszczone przez jasiek2905 Zobacz wpis
    Pytam bo w gateway są błędy brak komunikacji z radiem i nawigacją, czyli maxi-dot nie rejestruje tych błędów odnośnie radia i navi.
    Bo chińczyki tak mają. Będą wyświetlać błąd w gateway-u i brak radia. W Maxi-docie nie ma błędów.

Zostaw komentarz:

• jasiek2905
    odpowiedział(a)
    Pytam bo w gateway są błędy brak komunikacji z radiem i nawigacją, czyli maxi-dot nie rejestruje tych błędów odnośnie radia i navi.

Zostaw komentarz:

• oolsztyniak
    odpowiedział(a)
    W maxi-dot błąd? Niby czego?

Zostaw komentarz:

Pracuję...