Jezeli masz radio chińczyka i kamerę to na pewno masz z radia wyjście kabla 'revers' gdzie prąd się pojawia po wyrzuceniu wstecznego. Ciagniesz kabelek chincha który w sobie ma dodatkowy przewód i ten przewód podpinasz do revers na radiu a w klapie podpinasz jako plus do kamery.
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Panowie jest taki problem.
Radio 2 din chińczyk zamontowany.
Problem z kamerą cofania.
Została ona podłączona ( plus i sterowanie do tylnej lampy ) co skutkuje tym że kamerka działa tylko jak wyłaczony jest silnik. Jak auto odpale to obraz gaśnie.
Podpowiecie jak to najprosciej poprawić ? Co czytałem ze jakiś przekażnik gdzies trzeba wstawić, ale nic konkretnie ( jaki i gdzie ) ....... wole dopytać szeców.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Fucha14 Zobacz wpisPanowie posiada ktoś w Octavii II po lifcie zamontowane to radyjko isudar px5
Miałem wcześniej trzy inne radia i to jak na razie wypada najlepiej
Zostaw komentarz:
-
-
Ja mam isudar px5 od kwietnia 2018 i jak narazie zadnych zastrzeżeń
Zostaw komentarz:
-
-
Panowie posiada ktoś w Octavii II po lifcie zamontowane to radyjko isudar px5
prosze o informacje jak się sprawuje i miłe widziane fotki jak to wygląda
Pozdro
Zostaw komentarz:
-
-
Na Hal9k mam jak na razie tylko problem z jakimś dziwnym skalowaniem Yanosika ...
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisw takim razie masz do wyboru soft Malaysk oraz Hal9k. Ja od tygodnia testuje Hal9k - tak dla odmiany. Mam wrażenie, że działa lepiej niż Malaysk z ostatniego wypustu.
Zostaw komentarz:
-
-
Raczej nie ma DSPw takim razie masz do wyboru soft Malaysk oraz Hal9k. Ja od tygodnia testuje Hal9k - tak dla odmiany. Mam wrażenie, że działa lepiej niż Malaysk z ostatniego wypustu.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpisA Ty masz wersję z DSP ?
Zostaw komentarz:
-
-
-
Połączone kable powodowały , że radio się nie wyłączało po wyjęciu kluczyka.
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisjest coś takiego jak default power status, albo coś z kablami we wtyczce.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisProszę o podpowiedź co należy zrobić aby chińczyk nie wyłączał się po wyłączeniu zapłonu tylko po wyjęciu kluczyka. Radio jest w O2.
Zostaw komentarz:
-
-
Może trzeba byłoby sprawdzić ustawienia can w radiu lub w factory setings jest coś takiego jak default power status, albo coś z kablami we wtyczce.
Zostaw komentarz:
-
-
Moje wyłącza się razem z CAN jakieś 5-10 min po zgaszeniu auta.
W ustawieniach nie znalazłem opcji wyłączenia z kluczykiem.
Jest jakaś opcja niby zmiany czasu, auto i coś tam jeszcze ale ingerencja w te opcje nic nie zmienia.
Isudar px5
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisJa tego nie widziałem jeszcze na oczy. Telefonicznie z klientem gadam. Jak się spotkamy to poznam szczegóły.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez ducker Zobacz wpiskoleś podaj jeszcze model lub chociaż platformę na której zbudowano radio. P.S. Radio wyłącza się czy przechodzi w stan uśpienia ?
Zostaw komentarz:
-
-
koleś podaj jeszcze model lub chociaż platformę na której zbudowano radio. P.S. Radio wyłącza się czy przechodzi w stan uśpienia ?
Dla zainteresowanych: na chwilę obecną lepiej nie instalować softu Malaysk 5.2 na PX3, jest tyle błędów, że nerwowo wytrzymałem 1,5 dnia. Na chwilę obecną testuję Hal9k.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpiswyłączał się po wyłączeniu zapłonu
Zamieszczone przez djpedro Zobacz wpisWitam, czy ktoś ogarnął temat podpięcia tego separatora do radia ISUDAR ?
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez koleś Zobacz wpisProszę o podpowiedź co należy zrobić aby chińczyk nie wyłączał się po wyłączeniu zapłonu tylko po wyjęciu kluczyka. Radio jest w O2.
Zostaw komentarz:
-
-
Proszę o podpowiedź co należy zrobić aby chińczyk nie wyłączał się po wyłączeniu zapłonu tylko po wyjęciu kluczyka. Radio jest w O2.
Zostaw komentarz:
-
-
no właśnie nie gra w ogóle. Ale jak go prawidłowo podpiąć?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: