Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisReverse służy do wzbudzania kamery tam nie ma napięcia
https://www.youtube.com/watch?v=wHEqEOlR0Xo
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowany przez pawelci; 42817.
Zostaw komentarz:
-
-
Bo takie radio zawsze można przełożyć do innego auta. Problemu z ramkami nie ma, są dostępne bez problemu jak i kostki iso fakra. Przerabiałem temat u siebie upierając się na stacje Pioneera w dodatku z sound systemem na pokładzie.
Zostaw komentarz:
-
-
Potwierdzam , prąd brałem z wycieraczki.
Zamieszczone przez modoc007 Zobacz wpis211.50 dol wysyłka z polski PX5 ?? dobre toto ??
Tu będzie kombinatoryka z ramkami i dopasowaniem. Z kostkami też.
Zostaw komentarz:
-
-
Reverse służy do wzbudzania kamery tam nie ma napięcia
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpis
Tam (revers) nie ma napięcia to jest tylko sygnał aby radio przełączyło się na wyświetlanie obrazu, zasilanie musisz podać w klapie
Zostaw komentarz:
-
-
-
Patrzył ktoś teraz na aliexpress ?? Są promocje i czy coś warto wychaczyć teraz ??.
Zostaw komentarz:
-
-
Wątpię, żeby ktoś porównywał bo raczej nikt dwóch takich nie montował.
Isudar jest dobry, mam od roku +/- i żadnych problemów, znajomi też kupili Isudara bo skoro jest dobry a i ceny wszyscy mają podobne lub identyczne to po co być tym królikiem doświadczalnym?
Zostaw komentarz:
-
-
Porównywał ktoś może Isudara z Silverstrongiem? Widziałem, że tego też ludzie często montują. Niby i z tego i z tego zadowoleni.
Druga sprawa: czy ktos kupował tez w zestawie czujniki ciśnienia na wentylki? Działa to?
Silverstrong o który pytam:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez TomekvRS Zobacz wpisZresztą pokazaliscie do polifta. Ja mam przed.
widzę, że radio masz w pełnym dotyku?
Zamieszczone przez TomekvRS Zobacz wpisKupiona, dojechała, założona, pasuje elegancko. W końcu to ori.
Zostaw komentarz:
-
-
Kupiona, dojechała, założona, pasuje elegancko. W końcu to ori.
do chińskich plastików nie mam przekonania czy spasuja, a do tego kolor odbiega. Zresztą pokazaliscie do polifta. Ja mam przed.
oklejanie narazie odpuszczam.
pozwolą sobie wkleić fote:
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez TomekvRS Zobacz wpisKupiłem już, niestety czarna bo w srebrnym niedostępne.
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisNa ali są srebrne
No i czas oczekiwania.... Do tych po FL faktycznie mało jest dostępnych więc zostaje głównie Ali.
Zostaw komentarz:
-
-
-
Kupiłem już, niestety czarna bo w srebrnym niedostępne. Jak dojedzie zamontuje i zobaczymy czy spasuje. Potem czy czarny kolor zostanie, bo jest jeszcze w głowie folia
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez Angrekoo Zobacz wpisZostała ona podłączona ( plus i sterowanie do tylnej lampy ) co skutkuje tym że kamerka działa tylko jak wyłaczony jest silnik.
Jak koledzy wyżej piszą daj jej prąd z tylnej wycieraczki a masę pod śrubę zamka klapy.
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisMoże ktoś wgrywał do radia nowe logo skody? proszę o poradę jak
Zamieszczone przez TomekvRS Zobacz wpisPodpowiedzcie proszę, jaką teraz ramkę potrzebuję??
https://allegro.pl/oferta/ramka-pane...ima-7801950133 , nowa oryginalna, też kupiłem u tego sprzedawcy i polecam.
EDIT
Tu masz dyszkę taniej
Ostatnio edytowany przez oolsztyniak; 1498.
Zostaw komentarz:
-
-
Jeżeli nie pasuje ramka od streama, to raczej zostaje tylko jedna opcja. https://www.bartex-caraudio.pl/produ...=6541&osCsid=1Ostatnio edytowany przez Tycu; 44468.
Zostaw komentarz:
-
-
Witam.
Kopie po tym temacie i nie tylko i szukam podpowiedzi....
miałem u siebie zamontowane radio stream w ramce takiej jak tu https://allegro.pl/oferta/ramka-deko...vrs-7855742171
zamontowałem radio 2din takie jak tu https://allegro.pl/oferta/nawigacja-...pid-7767244828 o wymiarach szer.(góra) 22cm, szer. (dół) 21cm, wysokość 13cm
Podpowiedzcie proszę, jaką teraz ramkę potrzebuję??
Zostaw komentarz:
-
-
Ściągasz obraz w rozdzielczości swojego radia, wrzucasz na pendriva. Podpinasz do radia, w ustawieniach szukasz opcji ustaw tło startowe, importujesz i cieszysz się nowym logiem.
Zostaw komentarz:
-
-
Może ktoś wgrywał do radia nowe logo skody? proszę o poradę jak
Zostaw komentarz:
-
-
Nie czytałem całego tematu i mogę coś palnąć, ale z własnego doświadczenia wiem, że plus najlepiej wziąć po stacyjce, a masę z klapy. Przerabiałem to samo, kamera działała na zapłonie, a na włączonym silniku szmery. Tym bardziej, że w kablu sygnałowym idzie żyła na zasilanie. Masę z kamery podpinasz pod karoserię, u mnie działa pod śrubą od wycieraczki. Radio dostaje sygnał z fakry o włączeniu biegu wstecznego, przynajmniej u mnie tak to działa.Ostatnio edytowany przez Tycu; 44468.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pawelci Zobacz wpisJezeli masz radio chińczyka i kamerę to na pewno masz z radia wyjście kabla 'revers' gdzie prąd się pojawia po wyrzuceniu wstecznego. Ciagniesz kabelek chincha który w sobie ma dodatkowy przewód i ten przewód podpinasz do revers na radiu a w klapie podpinasz jako plus do kamery.
Zostaw komentarz:
-
-
Zamieszczone przez pawelci Zobacz wpisJezeli masz radio chińczyka i kamerę to na pewno masz z radia wyjście kabla 'revers' gdzie prąd się pojawia po wyrzuceniu wstecznego. Ciagniesz kabelek chincha który w sobie ma dodatkowy przewód i ten przewód podpinasz do revers na radiu a w klapie podpinasz jako plus do kamery.
Przy kablu od kamery po kazdej stronie wystaje po 10cm cienkiego czerwonego przewodu. Ok podłącze i zobacze co i jak.
Czytałem jeszcze że w ten + od lampy można wsadzić jakiś przekażnik. Prawda to ? Zna ktoś temat ?
Zostaw komentarz:
-
Zostaw komentarz: