Zamieszczone przez oolsztyniak
Zobacz wpis
Radio BONROAD 2din android + kamera cofania + mikrofon
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez asusek Zobacz wpis
Wchodzisz w ustawienia i tam powinno być u mnie jest na samym dole.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisU mnie jest video i tam odtwarza
A dlaczego u ciebie nie ma factory to nie wiem już sam normalnie powinno być.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez asusek Zobacz wpisWchodzisz w ustawienia i tam powinno być u mnie jest na samym dole.
W każdym poprzednim było factory settingsByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Do mnie przyszła kamerka z tej aukcji:
wersja 2 - czyli z wąską wtyczką (OIIFL combi)
w sobotę będę zakładał, ale na ten moment sprawdzę jedynie działanie samej klamki, bo radio będe zamawiał dopiero na święta (teraz przy okazji dokładania pdc ciągnę kabel od kamerki pod radio)
BTW ktoś ma pomysł jak sprawdzić kamerkę czy działa bez posiadania radia? niestety mój tv ma wyjście composit (3xvideo + 2xaudio)Octavia II, 2011, Ambiente
Komentarz
-
-
Update.
podłączyłem kamerkę na "krótko" pod zasilacz 12v i stary telewizor w pracy (32") wszystko śmiga, działa ten patent z przecinaniem kabelka (wyświetlanie lub nie linii pomocniczych)
mam małe zastrzeżenia co do samej jakości obrazu - jest mała kasza, ale na to może mieć wpływ duża przekątna ekranu na jakim oglądałem obraz. Po zgaszeniu światła włącza się obraz z podczerwieni, jest wyszarzony ale wyraźny.
Octavia II, 2011, Ambiente
Komentarz
-
-
karum1 To może jak już masz kamerę i jeszcze jej nie zamontowałeś a radio dopiero w grudniu planujesz montować to chcesz ją odsprzedać?
Chętnie przygarnę + jakiś bonus za fatygę?
BTW czy ktoś w PX5 odnalazł gdzie zmienia lub wyłącza się czas przejścia radia w tryb uśpienia?
Moje niestety po kilku minutach wyłącza się razem z can czego we wcześniejszych modelach nie byłoByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
U mnie w ustawieniach jest opcajach auto sleep lub po 15-90 minutachSkoda Octavia II FL
Motul 8100 X-Cess 5W40, Filtry Knecht, Świece Beru
https://www.olx.pl/oferty/uzytkownik/2sDZh/
Komentarz
-
-
Dziś dopiero znalazłem czas na montaż kamerki i modułu bezprzewodowego.
Zamówiłem z wąska wtyczką do OII 2006r.
Montaż bezproblemowy. Z tyłu podpiełem + pod wycieraczkę a - pod śrubkę. Brak jakichkolwiek zakłócen itp
Tanie: Dla Audi A4 S4 S5 Q5 A6L A8L A5 CCD VW Tiguan Toureg Porsche Cayenne 958 Samochodów Tyłu Parking widok z tyłu Aparatu Octavia Trunk uchwyt, kup wysokiej jakości Vehicle Camera bezpośrednio od dostawców z Chin: Dla Audi A4 S4 S5 Q5 A6L A8L A5 CCD VW Tiguan Toureg Porsche Cayenne 958 Samochodów Tyłu Parking widok z tyłu Aparatu Octavia Trunk uchwytOstatnio edytowany przez fanatyk1982; 46230.
Komentarz
-
-
moduł bezprzewodowy tutaj :
Tanie: Nowy 2.4G Moduł BEZPRZEWODOWY adapter 2.4G wireless receiver dla Monitora Samochodów back up Odwróć Tylna Kamera bezprzewodowa nadajnik, kup wysokiej jakości Vehicle Camera bezpośrednio od dostawców z Chin: Nowy 2.4G Moduł BEZPRZEWODOWY adapter 2.4G wireless receiver dla Monitora Samochodów back up Odwróć Tylna Kamera bezprzewodowa nadajnik
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpisBlaszki pod włącznik nie musiałeś zmieniać?
Komentarz
-
-
Dziś dostałem zwrot za komerkę z ali utknęła gdzieś w Europie minęło 60dni i zgodnie z gwarancją dostawy pełny zwrotSkoda Octavia II FL
Komentarz
-
-
Witam
Octavia II tour
Do teraz miałem radio 1din zamontowane przez dealera Sony,
Zamontowałem teraz radio 2dni isudar od majfrenda bez fajerwerków ala wystarczające:
Jak na razie co miało działać działa ale mam problem. Z zasilaniem. Podłączone do zasilania po wyłączeniu dalej zżera energię.
Gdzie podłączyć zasilanie radia aby wyłączało go definitywnie dopiero po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
McKrak
Komentarz
-
-
W końcu przyszedł mi moduł od myfrenda do trzech razy sztuka ale tym razem taki jak trzeba w końcu radyjko jest jak trzeba.
Po przejechaniu polowy europy stwierdzam że jest ok, chociaż mogło być lepiej.
Raz mi się zwiesił i musiałem wrócić do czystego androida.
Pod VCDS wykrywa go jako RCD510.
Ma ktoś kodowanie do tego radia, nie mam opisów a ciekawi mnie jakie są tam opcje.
Apropo internetu, odgrzebałem w śmieciach stary modem Huawei E3131 i powiem wam że działa lepiej fajnie, wykrywa go jak sieć nie zrywa, czasem wydaje mi się że działa lepiej niż ten ich modem.
Załączone pliki
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez SknerusMcKrak Zobacz wpisJak na razie co miało działać działa ale mam problem. Z zasilaniem. Podłączone do zasilania po wyłączeniu dalej zżera energię.
Gdzie podłączyć zasilanie radia aby wyłączało go definitywnie dopiero po wyjęciu kluczyka ze stacyjki.
Są dwa oddzielne przewody czerwone właśnie po to aby zasilanie było cały czas.
Jak są spięte to je rozłącz i zaizoluj.Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisDziś dostałem zwrot za komerkę z ali utknęła gdzieś w Europie minęło 60dni i zgodnie z gwarancją dostawy pełny zwrot
Zamieszczone przez fanatyk1982 Zobacz wpisNo właśnie nie. Wszystko pasowało ode mnieByła O2 RS 190 km / 436 Nm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maly745 Zobacz wpisDziś dostałem zwrot za komerkę z ali utknęła gdzieś w Europie minęło 60dni i zgodnie z gwarancją dostawy pełny zwrotSkoda Octavia II FL
Komentarz
-
-
Pod którym przewodem jest plus przy wycieraczce? Przymierzam się do montażuSkoda Octavia II FL
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez oolsztyniak Zobacz wpis
Zobacz czy po podłączeniu radia do auta masz spięte zasilanie ze sobą czy nie.
Są dwa oddzielne przewody czerwone właśnie po to aby zasilanie było cały czas.
Jak są spięte to je rozłącz i zaizoluj.
Będę rozkręcał jak jeszcze majfrend dośle ramkę.
Ale czy oba zaizolować? Czy odłączyć i zaizolować tylko jeden? który?
McKrak
Komentarz
-
Komentarz