Witam przymierzam się do kupna radia. Co aktualnie się opłaca wziąć od majfredów ??
Nowe radio 2 din chińczyk
Zwiń
X
-
Zależy jaki masz budżet.
Generalnie w granicach 1000-1500 PLN można już mieć w miarę coś fajnego.
np ISUDAR
Wholesale best price auto multimedia-ISUDAR Auto Chinese Factory is specializing in producing and selling good quality Head Units, Carplay module, Android car audio, car hifi, auto video, car navigation (GPS), car subwoofer, car speaker and Car DVD player with best price. ISUDAR - Enjoy your perfect car life!
Kwestia jaki ekran, ile RAM, jaki procesor. Wedle uznania.
-
-
Zamieszczone przez kowaltom99 Zobacz wpisRamki powinny być w komplecie - zakładając, że zamówiłeś komplet.
Sprawdź co zamówiłeś.
W razie czego ramki są do kupienia też osobno.
Zerknij też czy masz moduł CAN.
Modułu CAN nie ma z tego co widzę.
Komentarz
-
-
A przypadkiem nie zamówiłeś uniwersalnego radia?
Wholesale best price auto multimedia-ISUDAR Auto Chinese Factory is specializing in producing and selling good quality Head Units, Carplay module, Android car audio, car hifi, auto video, car navigation (GPS), car subwoofer, car speaker and Car DVD player with best price. ISUDAR - Enjoy your perfect car life!
Takie radio jest bez akcesoriów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowaltom99 Zobacz wpisA przypadkiem nie zamówiłeś uniwersalnego radia?
Takie radio jest bez akcesoriów.
Komentarz
-
-
Przyznali mi pełen zwrot tylko muszę to wysłać na własny koszt do tego straciłem promocję i zwrot będzie po niższym kursie dolara, a teraz wszystko plus kilkaset zł. XDE ale wtopa.
Dobra drugie podejście co kupić byle nie isudar i nie na ich stronie.
Kurwa jeszcze muszę im to wysłać na własny koszt do
宝安区福永街道怀德社区第三工业区A5栋403
Contact name:Chen Jinfeng,contact number:+86 18344039824
518105 深圳市
广东
a nie zwrot na magazyn PL z którego było wysłane.
XDE u przewoźników pokazuje mi jeszcze, że przesyłka podlega opłatom celnym. JPRDOstatnio edytowany przez modoc007; 44526.
Komentarz
-
-
Dobra zwrot z paypala uznany ale i tak jestem stratny, prawie 200 zł za przesyłkę zwrotną i do tego kurs przeliczeniowy z dolarów więc straciłem ok 300 zł na tym.
kowaltom99 dzięki za pomoc
Kupiłem w końcu Junsun V1 Plus 6/128 - przyszło wszystko w przeciągu 5 dni w komplecie i mam zamiar zabrać się za podmiankę. Na coś zwrócić uwagę
??
Komentarz
-
Komentarz