Witam przymierzam się do kupna radia. Co aktualnie się opłaca wziąć od majfredów ??
Nowe radio 2 din chińczyk
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Zależy jaki masz budżet.
Generalnie w granicach 1000-1500 PLN można już mieć w miarę coś fajnego.
np ISUDAR
Kwestia jaki ekran, ile RAM, jaki procesor. Wedle uznania.
-
-
Dostałem zamówienie jednak nie ma w nim ramek ?? powinny być czy to trzeba samem kupić. Dostałem sam panel radia.
Komentarz
-
Ramki powinny być w komplecie - zakładając, że zamówiłeś komplet.
Sprawdź co zamówiłeś.
W razie czego ramki są do kupienia też osobno.
Zerknij też czy masz moduł CAN.
Komentarz
-
-
-
Mają mi wysłać drugą paczką, bo w zestawie powinno być.Zamieszczone przez kowaltom99 Zobacz wpisRamki powinny być w komplecie - zakładając, że zamówiłeś komplet.
Sprawdź co zamówiłeś.
W razie czego ramki są do kupienia też osobno.
Zerknij też czy masz moduł CAN.
Modułu CAN nie ma z tego co widzę.
Komentarz
-
-
-
-
-
W zamówieniu na stronie mam, że zamówiłem z tego linku:Zamieszczone przez kowaltom99 Zobacz wpis
Komentarz
-
No to myfriendy dały ciała :-(
Ja zamawiałem z tej strony i dostałem w jednym dużym pudle 2 mniejsze pudełka. W jednym pudełku radio z podstawowymi kabelkami. W drugim pudełku reszta akcesoriów spersonalizowanych pod Octavia (ramki + CAN).
Komentarz
-
Też na dniach zamawiałem (akurat ze strony xyingly) i również nie mieli ramek w PL ale jeszcze zanim paczka dojechala majfrendy napisali maila, że muszą dosłać z CN drugą paczkę z ramką, zasilaczem i canbusem.
Napisz do nich
Komentarz
-
Ta tylko mi w tym co przysłali brakuje poza ramką i cabusem kabli od zasilania i radio antena oraz orginal usb adapter. Więc spora lipa.
Komentarz
-
-
-
-
-
Przyznali mi pełen zwrot tylko muszę to wysłać na własny koszt do tego straciłem promocję i zwrot będzie po niższym kursie dolara, a teraz wszystko plus kilkaset zł. XDE ale wtopa.
Dobra drugie podejście co kupić byle nie isudar i nie na ich stronie.
Kurwa jeszcze muszę im to wysłać na własny koszt do
宝安区福永街道怀德社区第三工业区A5栋403
Contact name:Chen Jinfeng,contact number:+86 18344039824
518105 深圳市
广东
a nie zwrot na magazyn PL z którego było wysłane.
XDE u przewoźników pokazuje mi jeszcze, że przesyłka podlega opłatom celnym. JPRDOstatnio edytowany przez modoc007; 44526.
Komentarz
-
Dobra zwrot z paypala uznany ale i tak jestem stratny, prawie 200 zł za przesyłkę zwrotną i do tego kurs przeliczeniowy z dolarów więc straciłem ok 300 zł na tym.
kowaltom99 dzięki za pomoc
Kupiłem w końcu Junsun V1 Plus 6/128 - przyszło wszystko w przeciągu 5 dni w komplecie
i mam zamiar zabrać się za podmiankę. Na coś zwrócić uwagę
??
Komentarz
-
Pytanie - czy antenę od karty sim i antenę gps mogę wsadzić w schowku środkowym nad nawiewem. ??
Komentarz
Komentarz