nie da rady, ponieważ obudowa od Tourana jest większa niż uchwyt i się za niego nie zaczepia
[ Dodano: Sob 16 Lip, 11 22:11 ]
Zrobiłem dziś taki drucik z cyny lutowniczej jako szablon. Powyginałem jak trzeba bez problemu i teraz pozostało wykonać to z twardego drutu
No i wtedy obudowa Touranowa będzie pasować
[ Dodano: Czw 21 Lip, 11 10:06 ]
Problem z odstającym drucikiem został rozwiązany.
Potrzeba kupić w Carrefourze blachę do wygniatania ciasta i wyciąć z niej pasek o szerokości 1 cm. Blaszkę doginamy do czujnika, trzyma ona wystarczająco i mieści się pod obudową.
*** Niestety brak zdjęć blaszki ***
Trzeba jeszcze odciąć te wąsy:
Trzeba też usunąć poduszki filcowe z obudowy czujnika.
Efekt końcowy jest oki, obudowa trzyma się sama na uchwycie i częściowo na przewodzie i tapicerce sufitu. Nie skrzypi i wygląda to tak:
[ Dodano: Sob 16 Lip, 11 22:11 ]
Zrobiłem dziś taki drucik z cyny lutowniczej jako szablon. Powyginałem jak trzeba bez problemu i teraz pozostało wykonać to z twardego drutu
No i wtedy obudowa Touranowa będzie pasować
[ Dodano: Czw 21 Lip, 11 10:06 ]
Problem z odstającym drucikiem został rozwiązany.
Potrzeba kupić w Carrefourze blachę do wygniatania ciasta i wyciąć z niej pasek o szerokości 1 cm. Blaszkę doginamy do czujnika, trzyma ona wystarczająco i mieści się pod obudową.
*** Niestety brak zdjęć blaszki ***
Trzeba jeszcze odciąć te wąsy:
Trzeba też usunąć poduszki filcowe z obudowy czujnika.
Efekt końcowy jest oki, obudowa trzyma się sama na uchwycie i częściowo na przewodzie i tapicerce sufitu. Nie skrzypi i wygląda to tak:
Komentarz