Ja dam zarobić chłopakom w warsztacie wymiany szyb. Tylko muszę zapytać ile to teraz kosztuje bo kiedyś to było 50 zł a teraz może więcej.
[O2] [O2][FL] - Dołożenie czujnika deszczu i zmierzchu
Zwiń
X
-
Czy tą starą czarna kropkę na szybie po starym lusterku trzeba usuwać? Czy czujnik można tak wpasować żeby nie usuwać kropki?Wydaje mi się, że nie ale proszę o podpowiedźOstatnio edytowany przez Arkadiusz87; 50948.
Komentarz
-
-
Teoretycznie tej kropki nie trzeba usuwać, ktoś z forum ją zostawił obniżając lusterko. Kropka została częścią podkładu do którego był przyklejony uchwyt. Musiałbyś sobie jakoś dopasować i sprawdzić czy niżej zamocowane lusterko będzie dla Ciebie ok
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez opermon Zobacz wpisktoś z forum ją zostawił obniżając lusterko. Kropka została częścią podkładu do którego był przyklejony uchwyt. Musiałbyś sobie jakoś dopasować i sprawdzić czy niżej zamocowane lusterko będzie dla Ciebie ok
przesunałem lusterko w lewo o jakieś 1,5 cm i kropka jest w obramówce czujnika. Jedyny minus to brak możliwości otwarcia zasłonki przeciwsłonecznej na maxa bo lusterko 1 cm zawadza.
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arkadiusz87 Zobacz wpisCzyli tak jak na zdjęciu?
...Moje Cappuccino MPi...
jest jeszcze Fabia 2 FL 1.2 MPi + LPG
sprzedana O1 1.6 MPI AKL + LPG
wcześniej Corsa 1.0 12V "WŚCIEKŁY LITR"
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arkadiusz87 Zobacz wpis
Komentarz
-
-
Czujnik, ramkę tą, którą przykleja się do szyby, wiązkę, włącznik z auto i w przypadku podmiany lusterka to lusterko fotochromatyczne wraz z jego obudowami. Na kanale Krzynola jest fajny filmik z montażu i kabelkologi.
Jeżeli będziesz sam to robił to jeszcze klej do szyb i grunt.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
Octavia 2 FL 1,4 CAXA, 12r
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Arkadiusz87 Zobacz wpis
Czy ktoś ma tak wklejone lusterko?Ostatnio edytowany przez smajler; 44848.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez boonsaw Zobacz wpismam wklejone dokładnie jak jasiek2905
Przy tak zamontowanym lusterku nie ma kolizji z daszkiem?
Ja w środę jadę z Octavią na wklejenie mocowania.Ostatnio edytowany przez koleś; 6390.Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Komentarz
-
Komentarz