Zamieszczone przez bojlas
Zobacz wpis
Hak holowniczy w OII
Zwiń
X
-
->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
-
-
Zamieszczone przez gradek Zobacz wpisbojlas Adam nie wiem, czy bym się zdecydował. Chyba wolał bym kupić nową wkładkę.
Zamieszczone przez Andrzej.P Zobacz wpis
To mnie zaciekawiło - jakie jeszcze badania techniczne? Napisałeś, że masz już wbity hak w DR (czyli byłeś na SKP).
Zamieszczone przez krzynol Zobacz wpis
Jak masz wbity do dowodu to już miałeś badanie techniczne?
Byłem na badaniu haka na skp (legalizacji) koszt 35zł. Z tym papierkiem i stertą innych do wydziału komunikacji żeby wbili go do dowodu rej.. Wczoraj kończyły mi się badania techniczne więc musiałem jechać je zrobić. W piątek jak się pytałem czy mogę obie rzeczy na raz zrobić uzyskałem negatywną odpowiedź. Tylko 1 rzecz dziennie mogą zapisać w systemie. Więc w piątek miałem badanie na hak, a w sobotę na samochód.
Zamieszczone przez Andrzej.P Zobacz wpisA poza tym elegancko, że kolejna O2 z hakiem Ostatnio edytowany przez bojlas; 36320.Skoda Octavia II Kombi: Ambiente 2.0 TDI 140KM
Komentarz
-
-
Panowie czy ktoś ogarnia do czego są te 2 wtyczki ?
mam moduł 1K0 907 383 F z wiązką i jest tam taki czarny wtyk z 2 przewodami...
wiazka.jpg
dla testu podpięty bagażnik rowerowy (bez przejściówki) z wtykiem 13pin (ale fizycznie miał 7 pinów) - nie wiem czy to ma znaczenie ?
Wszystkie światła działają...ALE....
- błąd spalonej żarówki w przyczepie
- kierunki na desce szyyyyyybko mrugają (fizycznie na aucie i na przyczepie mrugają OK)
- wizualizacja przyczepy (na rns315) włączyła się na stałe... po odpięciu nadal ją pokazuje i nie aktywuje czujników tylnych.. nie widzi kiedy jest podpięta / odpięta
- błąd w module haka "open circuit"
ktoś coś ?
Komentarz
-
-
no_fear to są wtyczki od magistrali CAN tzw. by-pass. Właśnie magistrala CAN odpowiada m.in. za odłączenie czujników, wizualizację i dodatkowe kierunki w przyczepie.
Komentarz
-
Komentarz